MenuMenuArrow-rightArrow-rightHorseHorseArrow-rightArrow-rightHorseGuestGuestArrow-rightArrow-rightGuestCanopyCanopyArrow-rightArrow-rightEvent
Klampenborg Galopbane er en af Danmarks mest betagende sportsarenaer
Summer Racing 6. junistarter om

Information vedr. Covid-19

Som følge af den nuværende situation afholdes løbsdagene d. 23. maj, d. 30. maj samt d. 6. juni uden tilskuere.

I tæt dialog med relevante myndigheder og forbund arbejder vi på at få et overblik over betydningen for den resterende del af vores sæson, og hvornår vi evt. vil kunne byde jer velkommen til væddeløb på Klampenborg Galopbane.

Den samfundsmæssige sikkerhed for vores gæster, aktive og partnere har højeste prioritet. Vi bruger tiden, indtil at vi igen kan byde indenfor til væddeløb, på at sikre os, at I som gæster vil få den bedst mulige oplevelse i sikre omgivelser.

Vi håber på jeres forståelse og glæder os meget til at se jer på Galopbanen igen.

Møder og konferencer i historiske rammer

Med en række alsidige og moderne lokaler lige ved Dyrehaven er Klampenborg Galopbane den rette scene til at afholde møder og events. Vores dedikerede og erfarne eventteam vil i tæt samarbejde med dig skabe et ligeså inspirerende event, som omgivelserne indbyder til og kreere individuelle løsninger for at sikre, at alle detaljer er på plads til at skabe et mindeværdigt event for dig og dine gæster. Du har naturligvis også muligheden for at kombinere en løbsdag med dit skræddersyede event. Dette giver en unik dynamik til din produktlancering, konference eller personalearrangement.

Play

Kom til væddeløb på Klampenborg Galopbane

Klampenborg Galopbane er Nordens smukkeste galopbane og omdrejningspunkt for et væld af oplevelser for hele familien. Hvert år bliver der afholdt 20 løbsdage med højdepunkter som Derby og Damernes Dag.

Udover actionfyldte væddeløb er der på samtlige løbsdage legeplads, hoppeborg og ponyridning til børnene.

Et par gange om årets bydes der på livemusik med større danske navne på scenen.

Klampenborg Ponygalop

Klampenborg Ponygalop er for 7-18-årige ryttere, som er medlem af klubben. Det er gratis at melde sig ind, det eneste det kræver er at udfylde en tilmeldingsblanket for ekvipagen.

Klampenborg Ponygalop er en seriøs klub, som ønsker at vejlede og dygtiggøre alle indenfor ponygaloppen. Derudover ønsker vi at fremme interessen indenfor galopsport blandt børn og unge ved at give dem muligheden for at deltage i træning og galop på Klampenborg Galopbanes arealer samt at fremme pony galopsportens udvikling i Danmark.

Find al relevant information om ponygaloppen her på siden og følg os også på Facebook www.facebook.com/ponygalop

Ølsmagning med Nørrebro Bryghus

19. september - KUN kr. 150 + gebyr

Den 19. september har du mulighed for at få en fantastisk oplevelse, når vi tager på en rejse i øllets verden med Brygmesteren fra Nørrebro Bryghus og kombinerer det med væddeløb på Klampenborg Galopbane.

I kan se frem til at smage en masse forskellige øl fra det ældste mikrobryggeri i Danmark og samtidig få forståelse for øllets rejse fra kornmark til fadøl, så du kan imponere dine venner næste gang, I bestiller en øl. Det hele kombineres med spændende væddeløb i de idyliske rammer på Klampenborg Galopbane.

Arrangementet starter kl. 12.00.

Du får:

Entré til Klampenborg Galopbane

Program

Ølsmagning med Nørrebro Bryghus

Snacks fra Nørrebro Bryghus

Introduktion til Galopbanen og spillet

Se vores mange muligheder for et anderledes event