MenuArrow-rightHorseArrow-rightHorseGuestArrow-rightGuestCanopyArrow-rightEvent
Stald Klampenborg
All Or Nothing
Damernes Dagstarter om
Play

All or Nothing

All Or Nothing er en 5-årig vallak efter den amerikansk-fødte champion avlshingst Eishin Dunkirk og ligeledes Sweet Fox Fever.

All Or Nothing har vundet 2 sejre og har derudover 5 andenpladser og 1 tredjeplads. All Or Nothing har sammenlagt indløbet DKK 384.615.

All Or Nothing vandt i 2016 det klassiske løb Dansk 2000 Guineas på Klampenborg Galopbane.

 

Sådan fungerer Stald Klampenborg's All Or Nothing projekt

Prisen for 1 anpart er kr. 600. Der vil være 200 anparter i All Or Nothing og ejerskabet gælder indtil udgangen af galopsæsonen på Klampenborg Galopbane 2019. Den samlede præmiesum, som All Or Nothing måtte indløbe i perioden tilfalder syndikatet og fordeles til anpartshaverne når perioden udløber.

Her skal syndikatet beslutte om man ønsker, at fortsætte med ejerskabet af All Or Nothing eller, om hesten skal afhændes. Prisen for anparten inkluderer alle omkostninger frem til sæsonafslutningen 2019, og der er således ingen yderligere forpligtelser forbundet med ejerskabet.

Valget af træner af All Or Nothing er faldet på galoptræner Tine Hansen, som er bedre kendt som ”Polly”, efter hendes succes med de seneste Stald Klampenborg.

Syndikatet bliver administreret af de galopkyndige brødre Peter og Gustav Leth Keller, der i fællesskab med træneren, vil bringe nyheder og meddelelser via Stald Klampenborg’s Facebookside.

Økonomien håndteres af Klampenborg Galopbanes administration.

Der vil blive afholdt et par årlige sammenkomster hos træner Tine Hansen, som ligeledes vil være planlagt af administrerende team.

Du kan maksimalt købe 10 anparter pr. person men hver person har kun stemmeret for 1. anpart.

Hver anpartshaver modtager et medlemskort, som samtidig giver adgang til Klampenborg Galopbane på de løbsdage hvor All Or Nothing starter. Medlemskortet er ligeledes bevis for ejerskabet.

Hvordan køber du anparten

Alle anparter i Stald Klampenborg er nu solgt pr. 6. marts 2018. Vil du være med i fremtiden kan du følge os på Stald Klampenborg Facebook side.

Dit anpartskort vil ligge i VIP indgangen næste løbsdag.

Vil du høre mere kan du kontakte Stald Klampenborg på vores Facebook side eller skrive til:

Administrationen: info@galopbane.dk
Peter Leth Keller: plkeller@outlook.dk
Gustav Leth Keller: Glkeller1@gmail.com

Udtrækning af repræsentant når All Or Nothing starter

Der vil inden hver start for All Or Nothing blive trukket lod om, hvilken anpartshaver der er Stald Klampenborgs repræsentant på løbsdagen. Vinderen modtager blomster og ærespræmie, såfremt det lykkes All Or Nothing at vinde. Er en anpartshaver udtrukket kan anpartshaveren først udtrækkes igen, når alle anpartshavere har været udtrukket. Den samlede præmiesum, som All Or Nothing måtte indløbe i perioden tilfalder syndikatet og fordeles til anpartshaverne når perioden udløber.

Alle anpartshaverne har mulighed for at kom ind i paddocken før løbet, hvor det er muligt at hilse på de øvrige anpartshavere, ”Polly” og jockeyen samt overvære de sidste taktiske forberedelser.