MenuMenuArrow-rightArrow-rightHorseHorseArrow-rightArrow-rightHorseGuestGuestArrow-rightArrow-rightGuestCanopyCanopyArrow-rightArrow-rightEvent
Information til hesteejere med hest til start på Derbydagen

Information til hesteejere med hest til start på Derbydagen under Covid-19 restriktioner

Klampenborg Galopbane ser frem mod Derbydagen, som desværre bliver voldsomt påvirket af Covid-19. Restriktionerne gør at Klampenborg Galopbanes udbud af pladser til årets Derbydag er væsentligt reduceret.

Hesteejere med hest til start har forkøbsret til 2 pladser i enten Den Kongelige Restaurant eller Racing Club, så længe pladser haves. Det er ikke muligt at vælge mellem lokationerne. Klampenborg Galopbane sender en mail til den registrerede hesteejer efter starterklæringen på fredag. Reservationen sker via denne mail.

Direktør Carsten Baagøe Schou udtaler: ”Det at have en starthest på Derbydagen er noget helt specielt, for ikke at tale om de ejere, som er så heldige at have hest med i selve The Macallan Derby. At vi kun kan tilbyde hver er 2 pladser er selvfølgelig ærgerligt, men er vi underlagt restriktioner i forhold til antal pladser og vores bygningers beskaffenhed, så vi har skulle sætte en grænse. Vi er klar over at vi ikke kan gøre alle tilfredse. Om der det bliver muligt at tilbyde køb af flere pladser til hesteejere kan kun tiden vise, men det bliver nok yderst begrænset. Hesteejere er velkomne til at forespørge på flere pladser, da der er oprettet en venteliste. Vi har taget en beslutning om at alle restaurantgæster må købe en pakke, som inkluderer drikkevarer, så vores håndtering på dagen bliver smidigere og Covid-19 retningslinjerne overholdes, samt antallet af pladser maksimeres. De pladser, som for længe siden er solgt til bla. hesteejere vil blive honoreret, dog må disse købere opgradere deres køb, så alle gæster har samme pakke”.

Prisen for en plads for hesteejere er kr. 920 inkl. moms inklusive buffet og drikkevarer. Indholdet af pakken kan ses på Klampenborg Galopbanes hjemmeside.

Der vil ikke være mulighed for at købe mad eller drikkevarer på Derbydagen, så eneste mulighed for forplejning er via forudbestilling. Det er selvsagt ikke muligt at medbringe egen forplejning. Der er fortsat enkelte ledige pladser til Derbydagens VIP-arrangement i Owner’s & Trainer’s Lounge, så ønsker man et helt ekstraordinært traktement er det stadig muligt at købe disse pladser”, oplyser Baagøe Schou.

Det skal samtidig bemærkes at sæsonkort fortsat ikke være adgangsgivende, ligesom Covid-19 retningslinjerne selvfølgelig skal følges. Dette medfører at gæsterne skal så vidt muligt opholde sig ved deres anviste plads. Det er selvfølgelig muligt at strække ben, anvende toilet og spille i spillelugerne. Der vil kunne hæves kontanter på de forskellige lokationer, men det kan være formålstjenligt at medbringe kontanter.

I forhold til de aktive fortæller Baagøe Schou: ”Der skal fortsat være adskillelse mellem aktive og publikum, bliver det fortsat ikke muligt at komme i Paddocken inden løbene og lægge strategi med træner og jockey, så det må gøre hjemmefra. Dette betyder også at fx trænere ikke kan deltage i deres ejeres selskaber på dagen. ”Højen” vil være indrettet til de aktive, som kan opholde sig der på dagen, hvor hesteejere / publikum ikke har adgang. Der vil dog blive afholdt sejrsceremoni for alle dagens vindere i vindercirklen. Adgang til vindercirklen sker via afmærket vej”.

”Vi håber at vort publikum på Derbydagen og herunder hesteejerne vil være indstillede på en anderledes, men stadig intens og spændende Derbydag”, afslutter Baagøe Schou.

Klampenborg Galopbane kan kontaktes på info@galopbane.dk

Restaurantspakke

Opdateret grundet Covid-19 retningslinjer

Reserveret siddeplads

Program

Derbybuffet bestående af:

Grissini serveret med svampetapanade tilsmagt med trøffel

Forret

Rielette af varmrøget laks vendt med dild, purløg, citron og rødløg anrettet på sprøde salater og toppet med syltede rødløg og ærteskud.

Vitello tonato af langtidsstegt kalv, serveret med blomster kapres, tuncreme

Semi dry tomater og rucola.

Hvidløgsstegte tiger rejer anrettet i bambus med marineret urter

Chilimayo og friske krydderurter.

Varmt

Langtidsstegt oksecuvette med rosmarin

Supreme kyllingebryster marineret i tomat/basilikum

Rødvinssauce

Små nye ovnbagte kartofler toppet med timian og havsalt

Flødekartofler med porre, hvidløg, timian og gratineret med mozzarella

Salater

Tomatsalat af Cherry tomater vendt med grov pesto, rødløg, mozzarellakugler og toppet med ristede kerner og rucola.

Melonsalat af 3 slags meloner serveret med babyspinat, rosiner, mynte og sherry vineddike

Cæsar salat af romainesalat, hejrtesalat, cæsar dressing, brødcroutons og frisk revet parmesan.

Dessert

Udvalg af oste med syltede valnødder, druer og kiks

Hjemmelavet chokoladebrownies ristet nøddeflager og fryse tørret hindbær.


Drikkevarer:

Velkomst:

1 glas Champagne Taittinger

Hvidvin:

Albert Bichot Chardonnay Vielles Vignes

Rødvin:

Albert Bichot Bourgogne, Pinot Noir

Rosévin:

Revolution Bastard

Sodavand:

Coca Cola

Coca Cola Zero

Tuborg Squash

Faxe Kondi

Æblemost

Hyldeblomst

Øl:

Pilsner

Classic

Cider:

Sommersby

Kaffe & The