MenuMenuArrow-rightArrow-rightHorseHorseArrow-rightArrow-rightHorseGuestGuestArrow-rightArrow-rightGuestCanopyCanopyArrow-rightArrow-rightEvent
Stald Klampenborg
Hongkong Honcho
Åbningsdag 2021starter om

Hongkong Honcho

Hongkong Honcho er en 6-årig vallak, der i karrierens 24 starter har vundet 3 løb, har 3 andenpladser og to tredjepladser og tjent 210.215 kr.

Hongkong Honcho er det, man betegner som en stayer. Det betyder, at han er bedst på lange distancer, som normalt er mellem 1800 m. og 2800 m.

Med en flot sæson og sejr på Derbydagen i 2019, vil vi i 2020 gå en sæson i møde med spænding.

SÅDAN FUNGERER STALD KLAMPENBORG'S Hongkong Honcho PROJEKT

Prisen for én anpart er kr. 725 inkl. gebyr. Der vil være 300 anparter i Hongkong Hocho, og ejerskabet gælder indtil udgangen af galopsæsonen på Klampenborg Galopbane 2020. Den samlede præmiesum, som Hongkong Honcho måtte indløbe i perioden, tilfalder syndikatet og fordeles til anpartshaverne, når perioden udløber.

Her skal syndikatet beslutte, om man ønsker at fortsætte med ejerskabet af Hongkong Honcho, eller om hesten skal afhændes. Prisen for anparten inkluderer alle omkostninger frem til sæsonafslutningen 2020, og der er således ingen yderligere forpligtelser forbundet med ejerskabet.

Valget af træner af Hongkong Honcho er faldet på championtræner Bent Olsen, så den stærke vallak er i gode hænder.

Syndikatet bliver administreret af de galopkyndige brødre Peter og Gustav Leth Keller, der i fællesskab med træneren vil bringe nyheder og meddelelser via Stald Klampenborgs Facebookside.

Økonomien håndteres af Klampenborg Galopbanes administration.

Du kan maksimalt købe 10 anparter pr. person, men hver person har kun stemmeret for én anpart.

Hver anpartshaver modtager et sæsonkort, som giver adgang til Klampenborg Galopbane på alle løbsdage. Har man flere anparter, vil man kun modtage et sæsonkort.

HVORDAN KØBER DU ANPARTEN

Køb din anpart i Hongkong Honcho via Ticketmaster.

Dit sæsonkort vil blive sendt med post inden årets første løbsdag d. 18. april 2020 (Forsinket grundet Covid-19).

Vil du høre mere, kan du kontakte Stald Klampenborg på vores Facebookside eller skrive til:

Peter Leth Keller: plkeller@outlook.dk
Gustav Leth Keller: glkeller1@gmail.com

OBS! Stald Klampenborg er en uafhægig forening.

UDTRÆKNING AF REPRÆSENTANT NÅR HONGKONG HONCHO STARTER

Der vil inden hver start for Hongkong Honcho blive trukket lod om, hvilken anpartshaver der er Stald Klampenborgs repræsentant på løbsdagen. Vinderen modtager blomster og ærespræmie, såfremt det lykkes Hongkong Honcho at vinde. Er en anpartshaver udtrukket, kan anpartshaveren først udtrækkes igen, når alle anpartshavere har været udtrukket. Den samlede præmiesum, som Hongkong Honcho måtte indløbe i perioden, tilfalder syndikatet og fordeles til anpartshaverne, når perioden udløber.

Alle anpartshavere har mulighed for at kom ind i paddocken før løbet, hvor det er muligt at hilse på de øvrige anpartshavere, Bent Olsen og jockeyen samt overvære de sidste taktiske forberedelser.