MenuArrow-rightHorseArrow-rightHorseGuestArrow-rightGuestCanopyArrow-rightEvent
Stald Klampenborg
Hongkong Honcho
Damernes Dagstarter om

Hongkong Honcho

Hongkong Honcho er en 5-årig vallak, der i karrierens 16 starter har vundet 2 løb, har 2 andenpladser og 1 tredjeplads og tjent 149.835 kr.

Honcho er det man betegner som en stayer, det vil sige at han er bedst på lange distancer som normalt er mellem 1800 m. og 2800 m.

Med en flot sejr i årets næstsidste start i 2018, går vi 2019 i møde med spænding.

SÅDAN FUNGERER STALD KLAMPENBORG'S Hongkong Honcho PROJEKT

Prisen for 1 anpart er kr. 650. Der vil være 300 anparter i Hongkong Hocho og ejerskabet gælder indtil udgangen af galopsæsonen på Klampenborg Galopbane 2019. Den samlede præmiesum, som Hongkong Honcho måtte indløbe i perioden tilfalder syndikatet og fordeles til anpartshaverne når perioden udløber.

Her skal syndikatet beslutte om man ønsker, at fortsætte med ejerskabet af Hongkong Honcho eller, om hesten skal afhændes. Prisen for anparten inkluderer alle omkostninger frem til sæsonafslutningen 2019, og der er således ingen yderligere forpligtelser forbundet med ejerskabet.

Valget af træner af Hongkong Honcho er faldet på champion træner Bent Olsen, så den stærke vallak er i gode hænder.

Syndikatet bliver administreret af de galopkyndige brødre Peter og Gustav Leth Keller, der i fællesskab med træneren, vil bringe nyheder og meddelelser via Stald Klampenborg’s Facebookside.

Økonomien håndteres af Klampenborg Galopbanes administration.

Der vil blive afholdt et par årlige sammenkomster hos træner Bent Olsen, som ligeledes vil være planlagt af det administrerende team.

Du kan maksimalt købe 10 anparter pr. person men hver person har kun stemmeret for 1. anpart.

Hver anpartshaver modtager et sæsonkort, som giver adgang til Klampenborg Galopbane på alle løbsdage. Har man flere anparter, vil man kun modtage et sæsonkort.

HVORDAN KØBER DU ANPARTEN

Alle anparter i Stald Klampenborg Hongkong Honcho er nu solgt pr. 1. april 2019. Vil du være med i fremtiden kan du følge os på Stald Klampenborg Facebook side.

 

it/dine sæsonkort vil blive udleveret i entréen på årets første løbsdag 27. april 2019. Hvis du ikke kommer denne dag bedes du kontakte adm. for udlevering af sæsonkort.

Vil du høre mere kan du kontakte Stald Klampenborg på vores Facebook side eller skrive til:

Administrationen: info@galopbane.dk
Peter Leth Keller: plkeller@outlook.dk
Gustav Leth Keller: Glkeller1@gmail.com

UDTRÆKNING AF REPRÆSENTANT NÅR HONGKONG HONCHO STARTER

Der vil inden hver start for Hongkong Honcho blive trukket lod om, hvilken anpartshaver der er Stald Klampenborgs repræsentant på løbsdagen. Vinderen modtager blomster og ærespræmie, såfremt det lykkes Hongkong Honcho at vinde. Er en anpartshaver udtrukket kan anpartshaveren først udtrækkes igen, når alle anpartshavere har været udtrukket. Den samlede præmiesum, som Hongkong Honcho måtte indløbe i perioden tilfalder syndikatet og fordeles til anpartshaverne når perioden udløber.

Alle anpartshaverne har mulighed for at kom ind i paddocken før løbet, hvor det er muligt at hilse på de øvrige anpartshavere, Bent Olsen og jockeyen samt overvære de sidste taktiske forberedelser.