MenuMenuArrow-rightArrow-rightHorseHorseArrow-rightArrow-rightHorseGuestGuestArrow-rightArrow-rightGuestCanopyCanopyArrow-rightArrow-rightEvent
Stald Klampenborg
Hongkong Honcho
Åbningsdag 2020starter om

Hongkong Honcho

Hongkong Honcho er en 5-årig vallak, der i karrierens 16 starter har vundet to løb, har to andenpladser og én tredjeplads og tjent 149.835 kr.

Hongkong Honcho er det, man betegner som en stayer. Det betyder. at han er bedst på lange distancer, som normalt er mellem 1800 m. og 2800 m.

Med en flot sejr i årets næstsidste start i 2018 går vi 2019 i møde med spænding.

SÅDAN FUNGERER STALD KLAMPENBORG'S Hongkong Honcho PROJEKT

Prisen for én anpart er kr. 650. Der vil være 300 anparter i Hongkong Hocho, og ejerskabet gælder indtil udgangen af galopsæsonen på Klampenborg Galopbane 2019. Den samlede præmiesum, som Hongkong Honcho måtte indløbe i perioden, tilfalder syndikatet og fordeles til anpartshaverne, når perioden udløber.

Her skal syndikatet beslutte, om man ønsker at fortsætte med ejerskabet af Hongkong Honcho, eller om hesten skal afhændes. Prisen for anparten inkluderer alle omkostninger frem til sæsonafslutningen 2019, og der er således ingen yderligere forpligtelser forbundet med ejerskabet.

Valget af træner af Hongkong Honcho er faldet på championtræner Bent Olsen, så den stærke vallak er i gode hænder.

Syndikatet bliver administreret af de galopkyndige brødre Peter og Gustav Leth Keller, der i fællesskab med træneren vil bringe nyheder og meddelelser via Stald Klampenborgs Facebookside.

Økonomien håndteres af Klampenborg Galopbanes administration.

Der vil blive afholdt et par årlige sammenkomster hos træner Bent Olsen, som ligeledes vil være planlagt af det administrerende team.

Du kan maksimalt købe 10 anparter pr. person, men hver person har kun stemmeret for én anpart.

Hver anpartshaver modtager et sæsonkort, som giver adgang til Klampenborg Galopbane på alle løbsdage. Har man flere anparter, vil man kun modtage et sæsonkort.

HVORDAN KØBER DU ANPARTEN

Alle anparter i Stald Klampenborgs Hongkong Honcho er solgt pr. 1. april 2019. Vil du være med i fremtiden, kan du følge os på Stald Klampenborg Facebookside.

 

Dit/dine sæsonkort vil blive udleveret i entréen på årets første løbsdag d. 27. april 2019. Hvis du ikke kommer denne dag, bedes du kontakte administrationen for udlevering af sæsonkort.

Vil du høre mere, kan du kontakte Stald Klampenborg på vores Facebookside eller skrive til:

Administrationen: info@galopbane.dk
Peter Leth Keller: plkeller@outlook.dk
Gustav Leth Keller: gk@galopbane.dk

UDTRÆKNING AF REPRÆSENTANT NÅR HONGKONG HONCHO STARTER

Der vil inden hver start for Hongkong Honcho blive trukket lod om, hvilken anpartshaver der er Stald Klampenborgs repræsentant på løbsdagen. Vinderen modtager blomster og ærespræmie, såfremt det lykkes Hongkong Honcho at vinde. Er en anpartshaver udtrukket, kan anpartshaveren først udtrækkes igen, når alle anpartshavere har været udtrukket. Den samlede præmiesum, som Hongkong Honcho måtte indløbe i perioden, tilfalder syndikatet og fordeles til anpartshaverne, når perioden udløber.

Alle anpartshavere har mulighed for at kom ind i paddocken før løbet, hvor det er muligt at hilse på de øvrige anpartshavere, Bent Olsen og jockeyen samt overvære de sidste taktiske forberedelser.