MenuArrow-rightHorseArrow-rightHorseGuestArrow-rightGuestCanopyArrow-rightEventTicketsTickets
Nyttig information til dit besøg til Breeders Cup
Summer Night Racing 2. julistarter om

Information til besøgende til Breeders Cup

Information til Breeders Cup

I morgen byder vi indenfor til Breeders Cup – vi glæder os til at se Jer.

Dørene åbner kl. 11.00 og dagens første løb starter kl. 12.45. Vi anbefaler at du/I kommer i god tid og vi håber, at du vil hjælpe os i indgangen ved på forhånd at have fundet de printede billetter eller mobilbilletter frem. Det gør en stor forskel for flowet i entréen.

Ankommer du med bil, så er der indkørsel til parkeringspladsen via Skovgårdsvej. Parkering koster kr. 50.

Den Kongelige Restaurant åbner kl. 12.00. Har du ikke bestilt bord, så kan du fortsat forpleje dig i vores Food Corner, hvor der bl.a. bliver serveret flæskestegssandwich, burgere og pølser. Du finder Food Corner på hjørnet af Paddock Tribunen. Har du eget medbragt mad med, så skal dette nydes i picnicområdet. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer. Har du købt drikkevarer i forsalg, så skal disse afhentes i Derbybaren. Derudover er der åbent i Derbybaren, Højen og Owner’s & Trainer’s Lounge. Paddock Tribunen er lukket til privat arrangement. Vi henviser i stedet til toilletter ved indgangen, Owner’s & Trainer’s og i Den Kongelige Restaurant.

Til børnene vil der være legeplads, hoppeborg og ponyridning imellem Paddock Tribunen og picnicområdet.

Dagens løbsprogram kan du finde på galopbane.dk. Du kan også købe program i de forskellige barer.

Spillet på heste foregår online hos Derby25 på din egen mobile device. Vi anbefaler at du har hentet app’en på forhånd og hvis ikke, så skal du huske at medbringe dit NEM-ID / MIT-ID. Har du behov for hjælp, så kan du henvende dig til vores personale i grønne trøjer på dagen, som med glæde hjælper dig i gang med spillet. Husk at tanke strøm på telefonen.

Du er meget velkommen til at benytte gratis WiFi: Galopbanen

Vi glæder os til Jeres gode selskab.

StopSpillet.dk | +18 | Spil ansvarligt | Udeluk dig via ROFUS