MenuMenuArrow-rightArrow-rightHorseHorseArrow-rightArrow-rightHorseGuestGuestArrow-rightArrow-rightGuestCanopyCanopyArrow-rightArrow-rightEvent
Inspirerende konferencested i København
Et venue med omfattende udvalg af rummelige og elegante lokaler med fantastisk udsigt.

Konference

Klampenborg Galopbane tilbyder flere fordelagtige muligheder, når det gælder konferencer. Med de forskellige bygninger der er til rådighed kan Klampenborg Galopbane huse både store og små konferencer. Paddock Tribunen er ideel til store konferencer med et stort udvalg af opstillinger, mens Den Kongelige Restaurant kan rumme mindre konference, men her giver bygningens niveauinddeling også muligheden for at lave seancer, hvor gæsterne er inddelt i mindre grupper.

En konference på Klampenborg Galopbane betyder også at man er omgivet af dyrehavens flotte og inspirerende rammer, man har også udsigt til banen hvor der dagligt træner 150 heste. Netop hestene kan være med til at give dine møde og konferencegæster en unik oplevelse, på Klampenborg Galopbane tilbyder vi nemlig at afholde et showløb, hvor man kan få oplevelse af fuldblodshestenes kamp om at nå først over målstregen.