MenuArrow-rightHorseArrow-rightHorseGuestArrow-rightGuestCanopyArrow-rightEvent
Ølsmagning med Jørgen Rüdiger og væddeløb på Klampenborg Galopbane

Ølsmagning med Jørgen Rüdiger & væddeløb

30. oktober - KUN kr. 150 + gebyr

Den 30. oktober (Jule edition) 2021 har du mulighed for at få en fantastisk oplevelse, når vi tager på en rejse i øllets verden i selskab med Jørgen Rüdiger og Carlsberg i skøn kombination 7-9 spændende væddeløb på Klampenborg Galopbane.

”Jørgen Rüdinger har, gennem sine 23 års ansættelse i Carlsberg, erhvervet sig et stort indblik i øllets verden. Han har afholdt 400 ølsmagninger, den første i forbindelse med Carlsbergs ølvalg i 1996/97. Den udvikling øllets verden har gennemgået siden da, lægger grund til en humoristisk gennemgang af øllets hovedtyper, garneret med mere eller mindre ædruelige historier, alle selvoplevede, selvhørte eller selvdigtede.

Jørgen har siden 2017 været selvstændig og udelukkende ernæret sig gennem ølsmagninger og undervisning om øl. Heldigvis bliver der ofte øl til overs, så han går sjældent tørstig i seng.

Til galop og øl, også kaldet ”galopkringle” (”kringle” er et gammelt kælenavn for øl), smager vi 5 øl, så såvel den naturlige tørst, som tørsten efter konkret viden, vil blive slukket”.

Arrangementet starter kl. 12.00.

Du får:

Entré til Klampenborg Galopbane

Program

Ølsmagning med Jørgen Rüdiger

Snacks

Introduktion til Galopbanen og spillet