MenuArrow-rightHorseArrow-rightHorseGuestArrow-rightGuestCanopyArrow-rightEventTicketsTickets
13. april 2022
Spillet er nu kun online på Galopbanen

Nyhed: Spillet er nu kun online på Galopbanen

13. april 2022

Indførelse af lovgivningen omkring ”Spil identifikation” træder i kraft i Danmark i løbet af 2022. Dette medfører, at alle som ønsker at spille skal registreres med CPR-nummer. Klampenborg Galopbane er underlagt den nye lovgivningen og har derfor valgt at implementere lovgivningen allerede fra sæsonstart for at undgå store omlægninger i løbet af sæsonen.

Klampenborg Galopbanes er positive overfor udviklingen, da det betyder nye muligheder som kompenserer den baneprovision, som de senere år er blevet udfaset.

Fra sæsonstart betyder det, at det ikke længere vil være muligt at spille med kontanter på Klampenborg Galopbane. Der er ingen fysiske terminaler og alt spil vil være online og kan kun ske fra egen mobilenhed.

Er du ikke allerede bruger på Derby25 skal du medbringe dit Nem-ID eller MitID, da dette er påkrævet for at kunne oprette bruger på Derby25.

Klampenborg Galopbane har et serviceteam klar på løbsdagene, som vil være til publikums rådighed for rådgivning og assistance med at oprette brugere på Derby25, ligesom servicetemaet vil kunne være behjælpelige med brugen af app og hjemmeside. Disse vil let kunne genkendes med deres grønne Derby25-påklædning.

Der er etableret nyt WiFi på Klampenborg Galopbane, så publikum nemt kan få netadgang kan spille på deres smartphones eller andre mobile enheder.

Alle ændringer kan være svære til en begyndelse, men når man først har vænnet sig til at anvende Derby25’s app eller hjemmeside, vil ændringen betyde, at publikum vil slippe for at bruge tid på at stå i kø for at spille ligesom gevinster vil blive indsat på ens konto. Der vil også kunne spilles i ”sidste øjeblik”, hvor man tidligere løb risiko for ikke at få spillet, når man ønskede at vente længst muligt og køen forhindrede at man nåede det. Alt i alt må online spil give publikum en bedre social oplevelse, hvor man kan spille i det selskab man nyder dagen med.

StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | +18 |