MenuArrow-rightHorseArrow-rightHorseGuestArrow-rightGuestCanopyArrow-rightEvent
The Macallan Derby vises på TV2 Sport

The Macallan Derby vises på TV2 Sport

Dansk Hestevæddeløb har indgået en aftale med TV2, der betyder, at årets The Macallan Derby transmitteres på TV2 Sport.

Om aftalen siger direktør i Dansk Hestevæddeløb, Morten Arnesen, følgende:

»Jeg har længe arbejdet på aftalen og er rigtig glad for, at et af landets stærkeste tv-brands ser hestevæddeløbssporten som en sportsgren, der i kraft af den indbyggede action og banernes flotte scenerier har potentiale til at fange sportskanalens målgruppe. Aftalen er helt klart med til at sikre hestevæddeløbssporten yderligere synliggørelse,« siger han.

TV2 Sport stiller selv et studie op på selve banen, ligesom stationen kommer med egne værter.

»Værterne fra TV2 Sport vil have fokus på at præsentere og introducere kanalens seere for hestevæddeløbssporten ud fra den forudsætning, at seeren ikke har det store forhåndskendskab til enten trav- eller galopsporten. Fast Tracks udsendelse på dagen bliver derimod som den plejer, altså primært henvendt til folk med kendskab til sporten og spillet,« siger Morten Arnesen.

Håber på forlængelse af aftalen

Aftalen med TV2 gælder i første omgang for 2021, men begge parter har undervejs i forhandlingerne været åbne for på sigt at forlænge aftalen.

»Vi har aftalt, at vi til efteråret tager en dialog om et fortsat samarbejde. Med baggrund i de erfaringer, vi gør os i forbindelse med årets udsendelser, får vi et godt udgangspunkt til at drøfte, om der kan laves ændringer i konceptet, der på sigt kan give tv-seerne en endnu bedre oplevelse af trav- og galopsporten,« siger Morten Arnesen.

Klampenborg Galopbanes direktør, Carsten Baagøe Scou er begejstret:

”Det er helt fantastisk at vores Derbydag er tilbage på landsdækkende TV. Jeg husker personligt, de gode Derbyudsendelser tilbage i 80’erne og 90’erne, som var med til at holde Klampenborg Galopbane og galopsporten i befolkningens mindset. Dette er forhåbentlig starten på at vi er på vej tilbage og vi oplever også interesse fra andre kanter i forhold til at vise de unikke sider, som galopsporten og vores skønne væddeløbsbane har.

The Macallan Derbydag er ubetinget årets højdepunkt på Klampenborg Galopbane og for den danske galopsport. Det er såvel en sportslig som kulturel oplevelse, som i allerhøjeste grad har berettigelse på landsdækkende tv. Vi håber at en sådan udsendelse vil fange gnisten i sporten og oplevelsen, så seerne får lyst til at opleve os ”live” og besøge os til væddeløbene.

Stort kompliment til Dansk Hestevæddeløb og Morten Arnesen for at bringe aftalen i hus”.

Udover The Macallan Derby, så vil travsportens, Copenhagen Cup også blive vist på TV2 Sports flow tv mens Dansk Trav Derby streames på TV2 Sports hjemmeside.