Klampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneHorseKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneGuestKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneEventKlampenborg GalopbaneTickets
Billet og sæsonkort information til hesteejere

Billetter og sæsonkort til hesteejere

Hesteejere (inkl. konsortier) har adgang til 4 gratis entrébilletter, når hesteejeren har hest til start. Klampenborg Galopbane er, på dage hvor hesteejere har hest til start, vært for 4 sodavand, øl eller glas vin. Dette er maksimeret til 1 stk. pr. person. Der vil blive sendt et tilmeldingslink ud efter starterklæringen til den registrerede mail på den enkelte startende hest.

Entrébilletter og drikkevarer kan kun rekvireres ved svar på tilmeldingsformularen fra Klampenborg Galopbane op til løbsdag. Entrébilletter og drikkevarer udleveres ikke på løbedage uden forhåndstilmelding.

Hesteejer sæsonkort kr. 500

Ønsker I at gøre brug af muligheden for at købe et sæsonkort med ovennævnte rabatvilkår, bedes I sende en mail til info@galopbane.dk med angivelse af navn, adresse, e-mail og telefonnummer samt navn på hesten, som er i ejerskab / delejerskab.

Købte sæsonkort tilsendes pr. post