Klampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneHorseKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneGuestKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneEventKlampenborg GalopbaneTickets
Julefrokost i hyggelige omgivelser

Julefrokost

Lad Klampenborg Galopbane gøre din julefrokost til en særlig oplevelse. Vi sørger for belysningen på bygningerne, som skaber en hyggelig stemning, som bliver bragt med ind til julefrokosten.

Uanset om den pågældende virksomhed er lille eller stor, og hvilken type virksomheden er, så kan der findes en passende bygning eller lokale her hos Klampenborg Galopbane, og vi skal gøre vores ypperste for at få tilrettelagt din julefrokost, så du aldrig glemmer den.

Vi sørger selvfølgelig også for, at maden passer til jeres ønsker. Der kan både vælges mellem de faste, sæsonbestemte menuer, men der kan også sammensættes en menu med de ønsker, I nu måtte have. Dette gælder også med hensyn til drikkevarer, hvor vi gør vores bedste for at kunne møde alle dine ønsker. Ønskes der underholdning, som enten arrangeres af jer selv eller af os, kan dette også aftales nærmere.

Se vores øvrige muligheder...