Klampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneHorseKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneGuestKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneEventKlampenborg GalopbaneTickets
Hold din sommerfest midt i Dyrehaven

Sommerfest

I sommerhalvåret byder Klampenborg Galopbane de virksomheder velkomne, som vælger at afholde deres sommerfester her på Nordens smukkeste galopbane. Netop som Dyrehaven bag Klampenborg Galopbane er sprunget ud i fuldt sommerflor, dannes rammerne for en uforglemmelig sommerfest i de skønneste omgivelser.

De mange smukke og velholdte bygninger i alverdens størrelser gør det muligt for alle størrelser og typer af virksomheder at få tilrettelagt deres sommerfest, uanset hvilke ønsker der skulle være.

Som tillæg til en hyggelig sommerfest kan der arrangeres et showløb, som er et helt unikt galopløb. Her kan virksomheden selv vælge navne på hestene og navnene på jockeyerne. Ligeledes er programmet designet således, at det passer til det pågældende brands identitet. Vi sørger for, at autenticiteten er helt i top med professionel speaker og præsentation af hestene i Paddocken, så man virkelig får følelsen af at være til galopløb. Det er også muligt at aftale et fiktivt, internt spil på forhånd. Slutteligt vil der blive overrakt præmier i vindercirklen og blive taget fotos, som senere kan bruges til at erindre denne dag. Skulle det være af interesse, kan der produceres specialdesignede jockeydragter passende til den enkelte virksomheds brandidentitet, og disse dragter er selvfølgelig efterfølgende til virksomhedens ejerskab.

I forbindelse med udarbejdelsen af tilbud til din sommerfest hos os kan der aftales nærmere, hvilken type mad der ønskes til arrangementet. Vi har mange muligheder, og der kan både benyttes faste menuer og specialsammensatte menuer. Det samme gælder drikkevarer, hvor der også er forskellige sammensætninger, som kan laves på bestilling. Vi sørger for beværtning, som passer til arrangementet, og så tager vi os selvfølgelig også af oprydningen.

Se vores øvrige muligheder...