Klampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneHorseKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneGuestKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneEventKlampenborg GalopbaneTickets
Gentlemen's Championship Day

Gentlemen's Championship Day

Vi ses igen i 2025

Ligesom Damernes Dag fejrer Gentlemen's Day dit yndlingslook med dine yndlingsmennesker og dagen er spækket med underholdning. Uanset om du ønsker at dele en fornøjelig dag med far, mens du nyder væddeløbene, eller leder efter en energisk dag med dine venner, har denne dag det hele. Kvinder er naturligvis velkomne.

Gentlemen's Championship Day er den ideelle anledning til at ‘suit up’ og være en del af dagens mode. Det er ikke nødvendigt at 'dress up' - der er ingen dresscode. Men vi oplever, at mange løbsgæster nyder chancen for at klæde sig på for 'dress to impress'.

Det er en chance for at lege med mere levende farver eller skrigende designs. Og selvfølgelig sætte gang i debatten om sokker eller ingen sokker?

Dine modige modevalg kan også vinde dig i årets best dressed gentlemen konkurrence. Der er åbent for alle fremmødte, hvor der er fine præmier til de 3 nominerede.

Dagen er årets største dag for de ældre heste. På dagen kæmper nogle af Skandinaviens bedste heste Danmarks eneste gruppe 3-løb, Scandinavian Open Championship. Derudover bydes der på Golden Mile og Dansk 2000 Guineas, så der er lagt op til en stor sportslig løbsdag.

Dagen byder på:

- 9 galopløb heriblandt De 5 Stjerner Scandinavian Open Championship
- Vi kårer 'Best Dressed' Gentleman
- Det uofficielle galopmesterskab i Champagnesabling
- Afterparty med DJ i Owner's & Trainer's Lounge (Adgang for alle)
- Ponyridning, hoppeborg, bordfodbold og legeplads til børn

 

 

Gentlemen's Day 2023

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...