Klampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneHorseKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneGuestKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneEventKlampenborg GalopbaneTickets
Erhvervsnetværk - KG Triple Crown

Vision

Vores vision er at engagere virksomhedsejere og beslutningstagere med henblik på øget forretning og sparring igennem sociale relationer og oplevelser.

KG Triple Crown

Et netværk for virksomhedsejere og beslutningstagere

Vi anser netværk som en vital del af være partner på Klampenborg Galopbane. Via sociale relationer og oplevelser vil vi skabe den tillid der skal til, for at vi åbner op for hinandens netværk.

KG Triple Crown mødes 6 gange årligt til forskellige oplevelses arrangementer og bliver yderligere suppleret af 3 faste partnerarrangementer.

Netværket udvikles løbende i fællesskab med medlemmerne.

Jeg har aldrig oplevet et netværk, der både formår at være givende og afslappet. Der er ikke nogen der har ordreblokken fremme, men alle er klar til at bygge gode langvarige relationer. Dette til gavn for alle deltagere. Det skaber en værdi for Connla ved at vi ved vores synlighed, kan skabe nogle relationer, vi ikke ville kunne andre steder.
Brian, CEO & Partner i Connla