Klampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneHorseKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneGuestKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneEventKlampenborg GalopbaneTickets
Et møde- og konferencevenue med fantastisk udsigt

Møde & konference

Klampenborg Galopbane er et inspirerende og kreativt miljø at afholde møder og konferencer i. En konference på Klampenborg Galopbane betyder nemlig, at man er omgivet af Dyrehavens flotte og inspirerende rammer. Man har ligeledes udsigt til banen, hvor der dagligt træner 150 heste. Netop hestene kan være med til at give dine møde- og konferencegæster en unik oplevelse; på Klampenborg Galopbane tilbyder vi nemlig at afholde et showløb, hvor man kan få oplevelse af fuldblodshestenes kamp om at nå først over målstregen.

Med de forskellige bygninger, der er til rådighed, kan Klampenborg Galopbane huse både store og små konferencer. Paddock Tribunen er ideel til store konferencer med et stort udvalg af opstillinger, mens Den Kongelige Restaurant kan rumme mindre konferencer. Den Kongelige Restauraunts niveauinddeling giver dig også muligheden for at lave seancer, hvor gæsterne er inddelt i mindre grupper.

Til mindre møder danner VIP-loungen og Owners & Trainers de helt perfekte rammer.

Vores dygtige køkken vil sørge for, at forplejningen er på plads, og at I ikke mangler noget for at kunne afvikle jeres program.

Vi havde en helt perfekt dag i hyggelige rammer og afsluttede med et flot showløb
- Jesper Brunkel, Ibistic

Se vores øvrige muligheder...