Klampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneHorseKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneGuestKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneEventKlampenborg GalopbaneTickets
Påklædning på Klampenborg Galopbane
Der er en tradition for at være velklædt, når du besøger Klampenborg Galopbane.
Summer Racing 15. junistarter omSe programmet for dagen...

Påklædning på Klampenborg Galopbane

Et besøg på Galopbanen kan fremkomme mange spørgsmål til påklædningen og der er ingen faste regler. En ting er dog sikkert - hestevæddeløb præsenterer muligheden for at finde dit fine outfit frem og se bedst muligt ud.

Kvinder

Dress to Impress

Til kvinderne kan vi kun sige ’dress to impress’ og vær så flamboyant og iøjnefaldende som du ønsker. Hatte, kjoler, hæle, tasker og solbriller er altid populære.

Mænd

Mænd ser godt ud i jakkesæt

Her på Klampenborg Galopbane har vi ikke nogle strikt dress code, men vi kan understrege hvor godt mænd ser ud i jakkesæt. Brug en dag på Klampenborg i et jakkesæt og du vil mærke en stor stigning i opmærksomheden du får fra kvinder.

Play

Hatte

Less is More

På væddeløbsbanen er der en tradition for at man bærer hat, og det er en fantastisk måde at bringe personlighed til dit outfit. Et godt tip er at det ikke altid behøver at være stort og flamboyant og nogle gange ’less is more’.

Damernes Dag

Dress to Impress

Til Damernes Dag kæmper vores kvindelige besøgende om at blive bedst klædte, hvor der traditionen tro vil være flotte præmier at vinde. Det er en af årets mest glamourøse dage på Klampenborg Galopbane, og det er en helt oplagt dag at tage veninderne under armen, finde hatten frem og ’dress to impress’.

Dansk Derby

Best dressed

Til Dansk Derby bliver der traditionen tro kåret både, ’best dressed man’, ’best dressed woman’ & ’best dressed couple’.

Efterår

Smart Casual

Stil er et vigtigt element til væddeløb men selvom vi anbefaler ’Smart Casual’ til alle løbsdage på Klampenborg Galopbane, så skal du selvfølgelig have noget som passer både til vejr og vind, og du samtidig kan have det sjovt i.

Der er ingen krav til påklædning på Klampenborg Galopbane men vi opfordrer til at du kommer klædt minimum ’Smart Casual’.