MenuMenuArrow-rightArrow-rightHorseHorseArrow-rightArrow-rightHorseGuestGuestArrow-rightArrow-rightGuestCanopyCanopyArrow-rightArrow-rightEvent
Julefrokost i hyggelige omgivelser
Julefrokost i vinterlige omgivelser

Julefrokost

Lad Klampenborg Galopbane gøre din julefrokost til en særlig oplevelse. Vi sørger for belysningen på bygningerne, som skaber en hyggelig stemning, som bliver bragt med ind til julefrokosten.

Uanset om den pågældende virksomhed er lille eller stor, og hvilken type virksomheden er, så kan der findes en passende bygning eller lokale her hos Klampenborg Galopbane, og vi skal gøre vores ypperste for at få tilrettelagt din julefrokost så du aldrig glemmer den.

Vi sørger selvfølgelig også for at maden passer til jeres ønsker. Der kan både vælges mellem de faste, sæsonbestemte menuer, men der kan også sammensættes en menu med de ønsker I nu måtte have. Dette gælder også med hensyn til drikkevarer, hvor vi gør vores bedste for at kunne møde alle dine ønsker. Ønskes der underholdning som enten arrangeres af jer selv eller af os, kan dette også aftales nærmere.

TIlbud vedr. julefrokost 2019

Desværre - noget er gået galt og din forespørgsel er ikke blevet afsendt!!
Tak for din forespørgsel - vi bestræber os på at besvare den hurtigst muligt.
Tilladte tegn er: 0-9
Tilladte tegn er: 0-9

Bemærk: Alle data, du indtaster i denne formular, slettes d. 17-10-2020