Klampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneHorseKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneGuestKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneEventKlampenborg GalopbaneTickets
Dagens Staldtips

Skal du på Galopbanen? Så har vi et par gode staldtips til dig, så du forhåbentligt kan få en lille gevinst med hjem. Vi opfordrer dog alle til at spille ansvarligt. Husk, at alle spil gøres online hos Derby25.

StopSpillet.dk | +18 | Spil ansvarligt | Udeluk dig via ROFUS | Vilkår gælder

 

Dagens staldtip

Præsenteret af Derby25

Det er igen en svær opgave at pege på en sikker vinder. Slava Ukraini virker bedst blandt deltagerne i Basnæsløb, men kan den give vægt til feltet i den krævende efterårsbane? Vi er ikke sikre. Valget falder på derfor på Lazy Susan, som ser ud til at kunne vinde dagens 2-års maidenløb, hvor hovedparten af deltagerne er urutinerede hesten. Eneste modstander med mere end en enkelt start i bagagen er Isaynomore, som synes et par længder bag Lazy Susan. Isaynomore har fået et handicap, som er 4 kilo under Lazy Susan. Formen fra såvel Lazy Susans debut, hvor hoppen var stærk tredje bag gode heste, og senest i Vinterfavoritten, er god og bedre en Isaynomores hidtidige form.

Lazy Susan var slettet i sidste uge på Jägersro. Årsagen til at hoppen var slettet kender vi ikke, men antager at det ikke har været alvorligt, når hoppen kommer til start allerede nu. Det er selvfølgelig lidt af et spørgsmålstegn.

Helt afgørende for vores valg er, at Lazy Susan har vist at hun tackler den bløde efterårsbane, hvilket hun på fornem vis gjorde i Vinterfavoritten.

Det ligner en sejr til Lazy Susan.

Dagens pladschance

Præsenteret af Derby25

RAVAILLAC (5. løb nr. 3) er i sit livs form. Martin Perssons vallak stortrives på Klampenborg og i særdeleshed når banen er blød. I dag tester man så en kortere distance end normalt og det kan blive svært for RAVAILLAC at vinde mod specialister på 1400 meter. RAVAILLACs styrke ligger i en stærk afslutning og mon det lykkes for RAVAILLAC at indhente stærke heste på denne kortere distance som Nokengang og A Lady’s Man. Det tvivler vi på. Men vi ser RAVAILLAC som et stabilt udgangspunkt for spillerne også selvom der kun er 2 pladser i pladsspillet i dette løb.

Dagens Outsider

Præsenteret af Derby25

EASTER SURPRISE (7. løb nr. 6) er en rigtig blødbanespecialist. Og banen er blød. Det er blevet til få starter de seneste år og det er ikke lykkedes den syvårige vallak at vinde løb de seneste sæsonen. Handicappet er nu dalet til 61 og dette er handicap, som EASTER SURPRISE tidligere har kunne matche. Men niveauet er formodentlig ikke det samme som tidligere.

Seneste start resulterede i en fjerdeplads bag løbets favorit, Miss Twenty, kun slået med 1½ længde over dagens distance. EASTER SURPRISE er en smule bedre inde i forhold til det løb, ligesom EASTER SURPRISE nu får champion Oliver Wilson på ryggen, hvilket er en styrkelse.

EASTER SURPRISE er en typisk outsider.

Dagens Long Shot

Præsenteret af Derby25

Årets Basnæsløb er virkelig en kvalitativ udgave af løbet, også selvom der kun er 6 deltagere. Umiddelbart står 5 af deltagerne med vinderchance og kun Irish Fire ser ud til at være hårdt inde.

Der blev ikke plads til MACIA (1. løb nr. 4) i tipsrammen. Årsagen er hoppens skuffende præstation i Auktionsløb, hvor kun sluttede bag 3 af dagens modstandere i form af Slava Ukraini, Lucien og Queen Of Hearts. MACIA var dog kun 3 længder efter Slava Ukraini i mål, hvilket er form, som normalt vil kunne vendes de ændrede betingelser taget i betragtning. MACIA er som følge af løbsudskrivningen markant bedre inde i løbet og står bedre til overfor konkurrenterne fra Auktionsløbet. I Auktionsløbet var MACIA meget svær at få i startboksen og ødelagde formodentlig løbet for sig selv, ligesom hoppen havde næseblod i løbet. Nu er der færre heste til start, ligesom der har været mulighed for at arbejde med hoppens udfordringer med startboksen.

Alt peger på at MACIA er en hoppe, som hører til i årgangstoppen og i så fald skal hun være med i kampen om sejren i dag.

 

DAGENS TIPS - ALLE LØB

Præsenteret af Derby25

1. løb: 1: nr. 3 Slava Ukraini – 2: nr. 1 Lucien – 3: nr. 6 Queen Of Hearts – O: 5 Nuevo Estrella

2. løb: 1: nr. 5 Aperola – 2: nr. 4 Flambeau Rouge – 3: nr. 1 Ginmann – O: nr. 3 Tille In Action

3. løb: 1: nr. 8 Lord Of Elsinore – 2: nr. 1 Send Me An Angel – 3: nr. 7 Philiango – O: nr. 4 Hawthorn

4. løb: 1: nr. 6 Lazy Susan - 2: nr. 4 Isaynomore – 3: nr. 2 Freddie’s Fortune – O: nr. Irish Hope

5. løb: 1: nr. 2 Nokengang – 2: nr. 3 Ravaillac – 3: nr. 5 Worres Willy – O: nr. 4 A Lady’s Man

6. løb: 1: nr. 8 Linda Lou – 2: nr. 5 Rhubarb Ripple – 3: nr. 3 The Pope – O: nr. 7 Watch Me Dance

7. løb: 1: nr. 2 Miss Twenty – 2: nr. 3 Midnight Oil – 3: nr. 5 Worres Winnie – O: nr. 6 Easter Surprise

 

Dagens V4 forslag

Præsenteret af Derby25

V4:

1. afd. 1-2-3-4-5-6

2. afd. 3-4-5

3. afd. 1-3-4-7-8-9

4. afd. 6

kr. 216

Dagens V5 forslag

Præsenteret af Derby25

1. Afd. 1-2-3-4-5-6-7-8-9

2. Afd. 6

3. Afd. 2-3-5

4. Afd. 5-8

5. Afd. 1-2-3-4-5-6

kr. 324