Klampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneHorseKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneGuestKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneEventKlampenborg GalopbaneTickets
Dagens Staldtips

Skal du på Galopbanen? Så har vi et par gode staldtips til dig, så du forhåbentligt kan få en lille gevinst med hjem. Vi opfordrer dog alle til at spille ansvarligt. Husk, at alle spil gøres online hos Bet25.

StopSpillet.dk | +18 | Spil ansvarligt | Udeluk dig via ROFUS | Vilkår gælder

 

Dagens staldtip

Præsenteret af Bet25

I vores mening må dagens sikre vinder skulle vælges mellem favoritterne i dagens 2 hovedopgør for de ældre heste, GOOD FORTUNE (7. løb nr. 4) i Golden Mile og Suspicious Mind i Scandinavien Open. Valget falder på førstnævnte. Dette er baseret mere på modstanden end på de nævnte heste, som vi tror begge vinder dagens opgør. Modstanden i Scandinavian Open er trods alt hårdere end den er i Golden Mile, hvor Good Fortune har en del ”i hånden” hvis man ser bort fra Vatican City, som må få svært ved at vise sit tal i sit comeback efter 3 års fravær.

En hest som Unconquerable var ikke langt efter senest, og det i sin sæsondebut, så der kan være forbedring i Unconquerable. Men Good Fortune vandt meget sikkert og så ud til at have mere gemt i tanken. Så umiddelbart tror vi ikke på at formen bliver vendt på de 2. De øvrige 6 deltagere burde have for langt op til GOOD FORTUNE.

Forhold, der taler for at GOOD FORTUNE bliver slået, er ganske få. Distancen er nok det korteste og banen måske nok på den hurtige side, men banen vil ikke være hurtigere end da GOOD FORTUNE vandt Jockey Club Cup, så den begrundelse kan ikke anvendes.

Det er svært at se GOOD FORTUNE slået og vi tror han vinder Copenhagen Golden Mile.

Dagens pladschance

Præsenteret af Bet25

LAZY SUSAN (8. løb nr. 3) står godt til i Derbyhåbet efter at den tårnhøje favorit Eagle Eye er udgået. Men der er flere heste, som ser ud til at kunne have mere kapacitet end LAZY SUSAN på distancen. LAZY SUSAN har dog vist sig meget stabil og har fordel af at have prøvet distancen i modsætningen til hovedparten af modstanderne.

Netop distancen ser vi som årsagen til at LAZY SUSAN er med fremme, men distancen er også årsagen til at flere af modstanderne ser ud til at kunne vise mere end de hidtil har gjort og derved besejre LAZY SUSAN.

Vi ser LAZY SUSAN som sikker mellem de 3 første.

Dagens Outsider

Præsenteret af Bet25

IRON BUTTERFLY (9 løb nr. 4) har udelukkende leveret flotte præstationer på Klampenborg. Det eneste nederlag på Klampenborg kom i fjor i Elkær Stutteri Fawzia Stakes til Ascot Brass, hvilket ikke kan anses som en skuffelse. 1800 meter på Klampenborg i en let bane er nok det korteste for IRON BUTTERFLY og der er nok ingen tvivl om at dagens 2400 meter passer den skønne hoppe bedre. Hendes sejre på 1800 meter er opnået med en voldsom speed, som kun lige akkurat har bragt hende forrest på målstregen.

Modstanden i dag er den absolut stærkeste IRON BUTTERFLY har mødt på Klampenborg, men det står tilbage at bevise at hun ikke kan er moden til at tage kampen op mod de allerbedste.

IRON BUTTERFLY får som sædvanlig Carlos Lopez i sadlen og Carlos har været flyvende i denne sæson.

IRON BUTTERFLY er svær at sætte ind i løbet handicapmæssigt. Hun virker til at være knivskarp på Klampenborg og overraskelsen lurer.

Dagens Longshot

Præsenteret af Bet25

Dagens Longshot må blive VATICAN CITY (7. løb nr. 6). Det er sjældent at vi ser heste, som har været placeret i internationale klassikere på Klampenborg. Flemming Velins hingst viste omkring 96 i dansk handicap da han var anden i Irsk 2000 Guineas. Det er nu 3 præcis år siden (der er irsk 2000 Guineas i denne weekend), og VATICAN CITY startede efterfølgende i The Derby på Epsom, hvor han var uplaceret og faldt derefter noget sammen med flere skuffende præstationer. En præstation som i Irsk 2000 Guineas vil selvsagt give sejr i dagens løb, men det er næppe sandsynligt at VATICAN CITY leverer på det niveau. Mindre vil også kunne gøre det og den yderst talentfulde hest er helt oplagt dagens longshot.

DAGENS TIPS - ALLE LØB

Præsenteret af Bet25

1. løb 1: nr. 8 The Queen – 2: nr. 7 Golden Hema – 3: nr. 5 Meanttoobee - O: nr. 6 Miss Percy

2. løb 1: nr. 4 Nokengang – 2: nr. 6 Revolutme – 3: nr. 2 Royal Dane – O: nr. 5 Negroamaro

3. løb 1: nr. 3 Ignacia – 2: nr. 4 Miss Twenty – 3: nr. 7 Rhubarb Ripple – O: nr. 9 Butterfly Glory

4. løb 1: nr. 8 Columbia – 2: nr. 1 Midnight Oil – 3: nr. Si Senora – O: nr. 5 Lethnok

5. løb 1: nr. 3 Fiftyshadesfreed – 2: nr. 2 Red Hunting Hawk – 3: nr. 4 Buddy Bob – O: nr. 6 Herewegodandy

6. løb 1: nr. 8 Alakay – 2: nr. 4 King Ferdinand – 3: nr. 7 Bud – O: nr. 1 Bull’s Eye

7. løb 1: nr. 4 Good Fortune – 2: nr. 8 Unconquerable – 3: nr. 3 Nascetta – O : nr. 2 Sandtastic

8. løb 1: nr. 6 Macia – 2: nr. 3 Lazy Susan – 3: nr. 7 Silver Wings – O: nr. 4 Good To Go

9. løb 1: nr. 4 Suspicious Mind – 2: nr. 3 White Heart – 3: nr. 7 Quebello – O: nr. 5 Iron Butterfly

10. løb 1: nr. 4 Gulfstream Tiger – 2: 1 Freemanip – 3: nr. 2 Sapper – O: nr. 3 Hall Of Fame

 

Dagens V4 forslag

Præsenteret af Bet25

V4:

1. afd. 5-6-7-8

2. afd. 2-3-4-5-6

3. afd. 3-4-7-9

4. afd. 1-7-8

Kr. 480

Dagens V5 forslag

Præsenteret af Bet25

V5:

1. afd. 1-2-3-4-5-6

2. afd. 4-7-8

3. afd. 4

4. afd. 1-3-4-5-6-7-8

5. afd. 3-4-5-7

Kr. 504