MenuMenuArrow-rightArrow-rightHorseHorseArrow-rightArrow-rightHorseGuestGuestArrow-rightArrow-rightGuestCanopyCanopyArrow-rightArrow-rightEvent

TIlbud vedr. Møde & Konference

Desværre - noget er gået galt og din forespørgsel er ikke blevet afsendt!!
Tak for din forespørgsel - vi bestræber os på at besvare den hurtigst muligt.
Tilladte tegn er: 0-9
Tilladte tegn er: 0-9

Bemærk: Alle data, du indtaster i denne formular, slettes d. 19-11-2020

Møde & konference

Klampenborg Galopbane er en af Danmark’s mest betagende sports arenaer; ikke blot som væddeløbsbane, men også som banebrydende møde & event venue.

Med en række alsidige & moderne lokaler lige ved Dyrehaven er det den rette scene for at afholde møder & events. Vores dedikerede og erfarne events team vil i tæt samarbejde med dig, sbabe et ligeså indspirerende event som omgivelserne indbyder til, og krearer individuelle løsninger for, at sikre at detaljer er perfektioneret for at skabe en mindeværdigt event for dig og dine gæster. Du har naturligvis også muligheden for at kombinere en løbsdag med dit skræddersyet event. Dette giver en unik dynamik til din produktlancering, konference eller dit personalearrangement.

Konference

Klampenborg Galopbane tilbyder flere fordelagtige muligheder, når det gælder konferencer. Med de forskellige bygninger der er til rådighed kan Klampenborg Galopbane huse både store og små konferencer. Paddock Tribunen er ideel til store konferencer med et stort udvalg af opstillinger, mens Den Kongelige Restaurant kan rumme mindre konference, men her giver bygningens niveauinddeling også muligheden for at lave seancer, hvor gæsterne er inddelt i mindre grupper.

En konference på Klampenborg Galopbane betyder også at man er omgivet af dyrehavens flotte og inspirerende rammer, man har også udsigt til banen hvor der dagligt træner 150 heste. Netop hestene kan være med til at give dine møde og konferencegæster en unik oplevelse, på Klampenborg Galopbane tilbyder vi nemlig at afholde et showløb, hvor man kan få oplevelse af fuldblodshestenes kamp om at nå først over målstregen.

Bestyrelsesmøde

Har du behov for at holde bestyrelsesmøde eller kundemøde i en eksklusiv og inspirerende atmosfære er Klampenborg Galopbane det helt rigtige sted.

Med udsigt udover banen er de ca. 150 heste, der dagligt træner på banen er der et inspirerende og kreativt miljø omkring Klampenborg Galopbane. Især VIP-Loungen og Owners & Trainers byder på de rammer, der ofte er efterspurgt til sådanne arrangementer.

Vores dygtige cater vil sørge for at forplejningen er på plads og at I ikke mangler noget for at kunne afvikler jeres program.

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...