MenuMenuArrow-rightArrow-rightHorseHorseArrow-rightArrow-rightHorseGuestGuestArrow-rightArrow-rightGuestCanopyCanopyArrow-rightArrow-rightEvent

Hospitality på Klampenborg Galopbane

Klampenborg Galopbane tilbyder unikke hospitality-muligheder, som du kan bruge til kundepleje og forretningsmøder. Med de smukke omgivelser og synet af toptrænede heste i aktion er et besøg på Klampenborg Galopbane en oplevelse i særklasse.

Væddeløbssporten er samtidig også en af verdens mest sociale sportsgrene for tilskuerne, da der er pauser á 15-20 minutter mellem løbene. Her kan gæsterne mingle med de andre besøgende og få lidt at spise og drikke for derefter at få to-tre minutter intens spænding, når fuldblodshestene præsterer alt, hvad de kan for at komme først over målstregen.

Vi har forskellige restauranter, lounges og private lokaler, som hver især indbyder til en særlig oplevelse. Vi kan tilbyde alt fra den lette buffet eller anretning til en ekstravagante 5-retters menu med privat kok. Hertil kan der nydes et koldt glas Taittinger Champagne, en Warsteiner, et godt glas vin fra Garance eller et udvalg af de alkoholfri drikkevarer.