Klampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneHorseKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneGuestKlampenborg GalopbaneKlampenborg GalopbaneEventKlampenborg GalopbaneTickets
Stald Klampenborg
Mrs Jenney
Play

Mrs Jenney

Mrs Jenney er en 3-årig, franskopdrættet hoppe efter hingsten Shalaa og ud af hoppen Mrs Bettina. Mrs Jenney har haft sin hidtidige karriere i Frankrig.
Hun startede ikke som 2-årig, men gjorde sin første start i år i februar. Siden er det blevet til 5 starter, hvor en tredjeplads og en fjerdeplads i den stærke franske konkurrence har været de bedste resultater. Mrs Jenney har indløbet ca. kr. 49.000 i præmier hidtil i karrieren.

Mrs Jenney er opdrættet af en af sportens store ikoner, George Strawbridge, som gennem sit lange engagement i galopsporten på verdensplan har ejet nogle af verdens bedste galopheste. Mrs Jenney er tæt beslægtet med Mrs Lindsay, som vandt gruppe 1-løb, hvilket er den højeste løbskategori i verden, både i Frankrig og Canada. Mrs Jenney burde kunne starte på distancer mellem 1400 og 1800 meter og bør ikke være specielt afhængig af, om banen er blød eller ej. Mrs Jenney har handicap 74 og vil have mange startmuligheder på Klampenborg Galopbane.

Formålet er kun at starte Mrs Jenney på Klampenborg Galopbane.

Sådan fungerer Stald Klampenborg's Mrs Jenney projekt

Prisen for én anpart er kr. 700. Der vil være 500 anparter i Mrs Jenney, og ejerskabet gælder indtil udgangen af galopsæsonen på Klampenborg Galopbane 2024. Den samlede præmiesum, som Mrs Jenney måtte indløbe i perioden, tilfalder syndikatet og fordeles til anpartshaverne, når perioden udløber.

Valget af træner af Mrs Jenney er faldet på Inge Mette Dejgaard, så den stærke hoppe er i gode hænder.

Økonomien håndteres af Klampenborg Galopbanes administration.

Du kan maksimalt købe 10 anparter pr. person, men hver person har kun stemmeret for én anpart.

Hvordan køber du anpart?

Køb din anpart i Mrs Jenney via Share A Horse, som formidler andelsprojekter i væddeløbsheste. Som andelsejer slipper du for det praktiske ansvar og udgifterne holdes på et minimum. Din genvej til en traditionsrig verden af sport og spænding.

OBS! Stald Klampenborg er en uafhægig forening.