MenuArrow-rightHorseArrow-rightHorseGuestArrow-rightGuestCanopyArrow-rightEvent
Derby25 præsenterer: Dagens Staldtips
Gentlemen's Day 22. majstarter om

Skal du på Galopbanen? Så har vi et par gode staldtips til dig, så du forhåbentligt kan få en lille gevinst med hjem. Vi opfordrer dog alle til at spille ansvarligt. Har du ikke mulighed for at være på banen, så kan du også spille online hos Derby25.

 

Få kr. 50 når du opretter dig hos Derby25

Spil med hos Derby25
Opret dig i dag og få 50 kr. til Derby25. De kan bruges på alle spiltyper og løb på Derby25. Tilbuddet gælder kun nye kunder oprettet på Derby25 i perioden 15/4-21 - 31/5-21 kl. 23:59. De 50 kr. skal omsættes min. én gang indenfor 60 dage. Der er intet krav om indbetaling.

StopSpillet.dk | +18 | Spil ansvarligt | Udeluk dig via ROFUS | Vilkår gælder

V5-anpartsspil

Præsenteret af Derby25

Køb en andel i lørdagens V5-anpartskupon for kr. 50 pr. spil via SpilKlub25
Kuponen kan blive købt flere gange afhængig af antal deltagere og evt. overskydende pris på kuponen vil blive returneret på din konto. Du vælger selv, hvor mange andele du vil købe, og hvis der er gevinst, bliver penge automatisk sat ind på din konto.

StopSpillet.dk | +18 | Spil ansvarligt | Udeluk dig via ROFUS | Vilkår gælder

Dagens staldtip

Præsenteret af Derby25

Til trods af flere felter af mindre størrelse, er der efter vor opfattelse ikke mange oplagte vinderbud. Vi synes at sidste års 2-årige i Danmark, MY JAMIL (nr. 7 i løb 4), er mest tiltalende som dagens sikre vinder. På vist form er der umiddelbart ingen af dagens modstandere som slår MY JAMIL. Men hestene udvikler sig ganske kraftigt og mange vil finde forbedring fra tidligere resultater.

MY JAMILs sæsondebut styrkede ikke positionen som favorit, men gjorde os ej heller usikre på at hoppen har overvintret fint og fortsat vil tilhøre årgangstoppen. Banen vil være på den bløde side, men ikke ”efterårs blød” og det tror vi MY JAMIL vil håndtere fint. Umiddelbart ser årets Mowerinaløb ikke stærkt ud, men der kan selvfølgelig gemme sig kvalitet vi endnu ikke har set. På papiret bliver det mere de yderligere 200 meter og i særdeleshed den blødere bane, som sår tvivl om størrelsen på favoritværdiheden hos MY JAMIL. Men favorit er MY JAMIL og vi tror også at hun bliver årets første klassiske vinder.

Dagens pladschance

Præsenteret af Derby25

LORD OF DUBLIN (nr. 5 I 7. Løb) er ude på en distance, som normalt er lige det korteste for den 8-årige vallak. Men LORD OF DUBLIN fik et løb i kroppen på åbningsdagen, hvilket vil komme hesten til gavn i dag. LORD OF DUBLIN har ikke vist svaghedstegn i forhold til alderen de seneste år og der er intet der peger i en retning af, at alderen er ved at trykke, selvom hesten har haft en lang karriere. LORD OF DUBLIN var slået ca. 8 længder af Sanary, som vandt Tuborg Åbningsløb ganske let. Banen var hurtigere end normalt årstiden taget i betragtning og dagens underlag vil passe LORD OF DUBLIN klart bedre. Til trods for at LORD OF DUBLIN møder ”rigtige” sprintere i dag, tror vi at LORD OF DUBLIN er med i slutstriden, måske ikke på vinderpladsen, men vi er overbeviste om at han er placeret mellem de 3 første.

 

Dagens Outsider

Præsenteret af Derby25

Dagens oplagte outsider er OR HARRY (nr. 1 i 5. løb). OR HARRY har en smuk afstamning, som ”skriger” på en græsbane. OR HARRY har hidtil gjort 3 starter i karrieren, alle på Jægersros dirt track. Resultaterne har været acceptable uden at være imponerende og vallakkens handicap på 72 efterlader den et godt stykke efter de højest handicappede i dette lille, men kvalitative felt. Alt peger i retning af at OR HARRY kan bedre på græs. Hvor langt det rækker i dag er svært at sige, men med et løb i kroppen i forhold til flere af feltets frontfigurer, bliver vi ikke overraskede såfremt OR HARRY viser sig i kampen om sejren.

Dagens Long Shot

Præsenteret af Derby25

Banen vil være på den bløde side, hvilket lægger op til at der kan ske overraskelser. Derfor skal man kigge efter heste, som umiddelbart måske har en mindre chance, men som elsker at have et blødt underlag, når man jager de store penge i toto’en.

Hoppen ILLUMANATION er med sine 67 i handicap den lavest rangerede hoppe i Mowerinaløb. Hoppen imponerede da hun vandt i en blød bane d. 31. oktober sidste år til et meget højt odds. Der var ikke det store bag hoppen ved hendes sejr, men sejren blev vundet overbevisende og netop banens beskaffenhed kan tage brodden ud af de hurtigste hopper i feltet, hvorved ILLUMINATIONs chancer øges. Moderen Lumineuse var en fin hoppe efter tophoppen Lumen. Nu bringes ILLUMINATION til start i det normalt sværeste mileløb for 3-års hopper og det kan komme for tidligt, men årets udgave ser ikke specielt stærkt ud. Der kan gemme sig en tophoppe i ILLUMINATION og det skal blive spændende at se om vi får en stor præstation fra hoppen i dag. Den er i hvert et vinder/plads spil værd.

DAGENS TIPS - ALLE LØB

Præsenteret af Derby25

1. løb 1: nr. 1 Springtime Carlras – 2: nr. 6 Admiralty Law – 3: nr. 2 My Little Sister – O: nr. 5 New Target

2. løb 1: nr. 10 Great Basin – 2: nr. 6 Pine River – 3: nr. 4 Highland Eyecandy – O: nr. 5 I Rely

3. løb 1: nr. 1 Savona – 2: nr. 10 Tove – 3: nr. 12 Forst – O: nr. 2 Margiduddi

4. løb 1: nr. 7 My Jamil – 2: nr. 13 Marshi – 3: nr. 2 Habla - O: nr. 1 Amazonit

5. løb 1: nr. 3 Good Fortune – 3: nr. 6 Revolutme – 3: nr. 2 Handyman Carlras – O: nr. 2 Or Harry

6. løb 1: nr. 8 Kikki Dee – 2: nr. 1 Sena – 3: nr. 6 Inspirator – O: nr. 7 Moneytalks

7. løb 1: nr. 7 Nokengang – 2: nr. 1 Saint George – 3: nr. 5 Lord Of Dublin – O: nr. 2 Backcountry

8. løb 1: nr. 2 Suspicious Mind – 2: nr. 6 Talisman – 3: Nr. 7 Frankel’s Kiss – O: nr. 4 Fast Companion

Dagens V4 forslag

Præsenteret af Derby25

V4:

1. Afd. 1-2-5-6

2. Afd. 5-6-7-10

3. Afd. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13

4. Afd. 7

Kr. 416

Dagens V5 forslag

Præsenteret af Derby25

V5:

1. Afd. 1-7-13

2. Afd. 1-3-6

3. Afd. 1-6-7-8

4. Afd. 1-3-5-7

5. Afd. 1-6

Kr. 288