MenuArrow-rightHorseArrow-rightHorseGuestArrow-rightGuestCanopyArrow-rightEventTicketsTickets
Dagens Staldtips

Skal du på Galopbanen? Så har vi et par gode staldtips til dig, så du forhåbentligt kan få en lille gevinst med hjem. Vi opfordrer dog alle til at spille ansvarligt. Husk, at alle spil gøres online hos Derby25.

StopSpillet.dk | +18 | Spil ansvarligt | Udeluk dig via ROFUS | Vilkår gælder

 

Dagens staldtip

Præsenteret af Derby25

HAMPTON ROADS (5. Løb nr. 2) vandt i sidste uge og har fået et lignende tilbud igen i denne uge. Modstanden er ikke god og med en formodet udvikling i HAMPTION ROADS skal den velafstammede vallak kunne vinde igen.

Truslen er nok mest hesten selv, som kan være mærket af løbet i sidste uge, hvor forholdene var en smule krævende og ydermere måtte HAMPTON ROADS slås til det yderste for at få sejren.

Teoretisk set er HAMPTON ROADS ganske langt foran de heste i feltet, som har et handicap og de heste, som endnu ikke har fået tildelt et handicap, ser umiddelbart ikke ud til at kunne true HAMPTON ROADS. Vi kan ikke se at HAMPTON ROADS ikke vinder igen.

Dagens pladschance

Præsenteret af Derby25

GOLD DEVISOR (2. løb nr. 4) er en alsidig type, som løb godt i sidste uge. Vallakken er afhængig af at banen ikke er let, hvilket den ikke vil være denne lørdag. I sidste uge var GOLD DEVISOR slået af A Lady’s Man, som han møder igen under samme vægtbetingelser, men umiddelbart tror vi at distancen er til GOLD DEVISORs fordel. Oliver Wilson red i sidste uge A Lady’s Man, men er i denne uge på GOLD DEVISOR. Mon ikke det er en indikation af at stalden tror at GOLD DEVISOR er en bedre chance end A Lady’s Man.

I et løb, hvor den eneste ”ægte” sprinter er gamle Ambiance, ser det ganske åbent ud. Ambiance er efter vor mening favoritten, men alle har en chance og Ambiance er ustabil i præstationerne.

Vær opmærksom på at der kun er 2 pladser i pladsspillet med kun 6 starterklærede heste.

Vi ser GOLD DEVISOR som vinder eller anden i dette løb.

Dagens Outsider

Præsenteret af Derby25

Bent Olsen starter HARLEKIN (nr. 3 i 1 løb) i dagens maidenløb. Vallakken er endnu en af Lone Kaj-Nielsens fine, velafstammede importer, som på papiret overgår modstanden i dag. Bent Olsens heste er ikke altid gjort klar til at levere deres topniveau i første start og dette kan også være tilfældet med Harlekin, som muligvis har behov for løbet.

Søren Jensens trio med Belle Chasse i front ser stærk ud og er på papiret hestene, som kommer til at gøre op om sejren. Men er Harlekin klar til dagens opgave kan han sagtens overraske og vinde allerede i debuten.

Dagens Long Shot

Præsenteret af Derby25

FEMME FRIENDLY (3. løb nr. 9) er styrtdykket i handicap siden ankomsten til Skandinavien. Hoppen viste forforbedring i sin seneste start og var kun slået 4½ længde af en af dagens modstandere, Record Breaker. Dette var vel at mærke på Jägersros Dirt track. Vi har en formodning om at FEMME FRIENDLY er bedre på græs. FREMME FRIENDLY startede tilbage i juli på Klampenborg på samme distance som dagens og var i det løb 6 længder bag gode Ile De Circe.

Vi tror der kan ligge en gedigen overraskelse i FEMME FREINDLY.

 

DAGENS TIPS - ALLE LØB

Præsenteret af Derby25

1. løb: 1: nr. 8 Belle Chasse 2: nr. 1 Queen Clementine – 3: nr. 9 Isaynomore : O: nr. 3 Harlekin

2. løb: 1: nr. 6 Ambiance – 2: nr. 4 Gold Devisor – 3: nr. A Lady’s Man – O: nr. 1 Miss Twenty

3. løb: 1: nr. 3 Save The King – 2: nr. 1 Never Gone- 3: nr. 8 Easter Surprise – O: nr. 6 Chinese Emperor

4. løb: 1: nr. 11 Nevercantell -2: nr. 3 Slava Ukraini – 3: nr. 4 Mali – O: nr. 8 Macia

5. løb: 1: nr. 2 Hampton Roads – 2: nr. 4 I See Fire – 3: nr. 7 Mrs April – O: nr. 11 Karamento

6. løb: 1: nr. 5 Wide Awake – 2: nr. 8 Speedgirl – 3: nr. 4 Zascha – O: nr. 6 Støjberg

7. løb: 1: nr. 5 Palazzi – 2: 2 Vailet – 3: nr. 3 No More Tears – O: nr. 9 Ruby Carlras

8. løb: 1: nr. 2 Ravaillac – 2- nr. 8 Hawthorn – 3: nr. 6 Nevertheless – O: nr. 1 Sankt Peder

 

Dagens V4 forslag

Præsenteret af Derby25

1. Afd. 1-8-9

2. Afd. 1-2-3-4-5-6

3. Afd. 1-2-3

4. Afd. 3-4-8-11

Kr. 432

Dagens V5 forslag

Præsenteret af Derby25

1. Afd. 3-4-8-11

2. Afd. 2

3. Afd. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

4. Afd. 2-5-9

5. Afd. 1-2-6-8

Kr. 480