MenuMenuArrow-rightArrow-rightHorseHorseArrow-rightArrow-rightHorseGuestGuestArrow-rightArrow-rightGuestCanopyCanopyArrow-rightArrow-rightEvent
Selandia Advokater præsenterer
Dagens Staldtips
Royal Day 28. septemberstarter om

Skal du på Galopbanen ? Så har vi et par gode staldtips til dig, så du forhåbentligt kan få en lille gevinst med hjem. Vi opfordrer dog alle til at spille ansvarligt.

 

Dagens staldtip

Præsenteret af Selandia Advokater

Dagens sikre vinder:

COAT OF ARMS (4. løb nr. 3) er som senest op mod en modstand, som i hvert fald på papiret, fra en lavere kategori end hesten selv. Senest var COAT OF ARMS også på en lidt lang distance og sejren blev måske knap så komfortabel som forventet af den årsag. Nu er COAT OF ARMS tilbage på en distance, hvor hesten har vist topresultater, og med mindre at den bløde bane er til voldsom gene for COAT OF ARMS, så vinder COAT OF ARMS igen.

Dagens pladschance

Præsenteret af Selandia Advokater

Dagens pladschance:

NAABSA (6. løb nr. 4) har ikke gjort mange starter i karrieren, men er efter en sen debut kommet op i omdrejninger og virker til at være i fremgang. Senest var resultatet som 3. måske noget skuffende, men den korte distance synes ikke optimal for NAABSA, som her er tilbage på stayerdistance, hvilket burde passe markant bedre.

NAABSA møder blandt andre Aristoteles og Merinque, som hører til den bedre del af årgangen, men vi er overbeviste om at NAABSA også hører til der og vi vise det ved at være blandt de 2 første i mål (der er 6 startende heste og derfor kun 2 pladser).

Dagens Dark Horse

Præsenteret af Selandia Advokater

Dagens Dark horse:

IWANNABETHEONLYONE (3. løb nr. 7) vandt et maidenløb på Klampenborg i juli måned med lette 4 længder. Præstationen gjorde at hesten blev hævet fra 66 til 71 i handicap. Herefter var IWANNABETHEONLYONE 6 slået under 4 længder i et handicap på Göteborg og således tæt på at vise sit daværende tal på 71. Senest startede heste i Altamiralöpning, som er den korte udgave af det Svenske Oaks uden at have med afgørelsen at gøre. IWANNABETHEONLYONE blev sænket til handicap 70 på den præstation.

Med præstationen i juli på Klampenborg in mente kan vi se en overraskelse fra IWANNABETHEONLYONE.

Dagens Long Shot

Præsenteret af Selandia Advokater

Dagens Long Shot:

NEW TARGET (2. løb nr. 8) fik en svær debut i Skandinavisk Mesterskab for 2-årige på Øvrevoll på den norske Derbydag. Ved den lejlighed var NEW TARGET ca. 18 lændger bag vinderen Ascot Brass, som er en af de bedste 2-årige vi indtil videre har set i Skandinavien i år. Omstændighederne omkring debut og en lang rejse samt modstandere med flere starter i kroppen gør at man ikke kan afskrive NEW TARGET i løbet. NEW TARGETs mor, Nudetnok, var anden i sin karriere i løbet og afstamningsmæssigt kommer NEW TARGET fra en familie, som har leveret mange fine afkom, herunder gode 2-årige.

Så NEW TARGET kommer på baggrund af sin debut til at fremstå som en mindre chance i løbet, men vi tror på at der kan komme en overraskelse fra NEW TARGET i sin debut på sin hjemmebane.

DAGENS TIPS - ALLE LØB

Præsenteret af Selandia Advokater

Løb 1: 1 nr. 5 Upper East Side – 2 nr. 4 Dane Bell - 3 nr. 3 Mancini – O: nr. 7 Wonder Why

Løb 2: 1 nr. 12 Radiant Carlras - 2 nr. 4 Laban - 3 nr. 1 Strada – O: nr. 6 Sea Monster

Løb 3: 1 nr. 2 Kengät Jalassa – 2 nr. 10 Barnaby – 3 nr. 9 Wyclef – O: nr. 5 Forever Romance

Løb 4: 1 nr. 3 Coat Of Arms – 2 nr. 7 Reet Petite - 3 nr. 4 Sea Commander – O: nr. 2 Magnum

Løb 5: 1 nr. 4 Monte Carlo - 2 nr. 5 Stormy Ocean - 3 nr. 6 Steinway - O: nr. 1 Reliable Carlras

Løb 6: 1 nr. 6 Aristoteles - 2 nr. 4 Naabsa– 3 nr. 3 Custommade – O: nr. 5 Merinque

Løb 7: 1 nr. 6 Queen Of Dreams – 2 nr. 3 Final Experiment - 3 nr. 8 De Fem Stjerner – O: nr. 1 Althon

Løb 8: 1 nr. 6 Tumblin Dice – 2 nr. 2 Peggy’s Daughter – 3 nr. 3 Queen Ascari – O: nr. 8 Van Ruymbeke

Løb 9: 1 nr. 6 Miintaka – 2 nr. 7 Iron Lady – 3 nr. 3 Rosa – O: nr. 10 Seraphina

Dagens V4 forslag

Præsenteret af Selandia Advokater

V4:

1 afd.: 1-2-3-4-5-6-7-8

2 afd.: 1-4-12

3 afd.: 2-5-7

4 afd.: 3

Kr. 144

Dagens V5 forslag

Præsenteret af Selandia Advokater

V5:

V5:

1 afd.: 1-4-5

2 afd.: 4-5-6

3 afd.: 2-3-6

4 afd.: 3-6-8

5 afd.: 3-6-7-10

Kr. 324