MenuArrow-rightHorseArrow-rightHorseGuestArrow-rightGuestCanopyArrow-rightEvent
Derby25 præsenterer: Dagens Staldtips
Autumn Racing 30. oktober kl. 12.45starter om

Skal du på Galopbanen? Så har vi et par gode staldtips til dig, så du forhåbentligt kan få en lille gevinst med hjem. Vi opfordrer dog alle til at spille ansvarligt. Har du ikke mulighed for at være på banen, så kan du også spille online hos Derby25.

 

Dagens staldtip

Præsenteret af Derby25

SAW BOX CARLRAS (7. Løb nr. 2) har i dagens tyndt besatte amatør og lærlinge handicap fået en gylden mulighed for at gentage sidste uges sejr. SAW BOX CARLRAS blev hævet 2 kilo for sejren. Dette belaster ikke vallakken i dag, da løbet var anmeldt inden sejren. Betingelser i forhold til banens beskaffenhed vil stort set være identiske med sidste uge, hvilket passer SAW BOX CARLRAS formidabelt. Distancen er 200 meter kortere, hvilket nok ikke er en fordel, men sejren var tilpas overlegen til at det nok skal kunne klares selv på den lidt kortere distance.

Ryttermæssigt må amatørerne vurderes at være et hak under lærlingene, og Lise Vest har ikke mange ridt de senere år, men vi vurderer, at der stadig er rigeligt ”luft” til modstanderne til at SAW BOX CARLRAS bliver en sikker vinder af dagens 7. løb.

Dagens pladschance

Præsenteret af Derby25

RED DIAMOND (3. løb nr. 4) fra Niels Petersens stald ligner et sikkert kort mellem de 3 første i årets St. Leger. Distancesikker og tilbage på Klampenborg i en blød bane synes RED DIAMOND at have de optimale betingelser for at levere sit hidtil bedste resultat. I Svensk St. Leger var RED DIAMOND langt bag bla. Sam, men Bro Parks baneunderlag kan være svært at håndtere og præstationen synes ikke at svare til RED DIAMONDs normale niveau.

RED DIAMOND er efter vor opfattelse den eneste, som vil kunne true løbets favorit, Sam, og vi bliver ikke overraskede såfremt RED DIAMOND ender som vinder af årets sidste klassiker. Baneunderlag og distance medfører implicit at der kan komme overraskelser, men vi bliver overraskede såfremt RED DIAMOND ikke er mellem de første i mål.

Dagens Outsider

Præsenteret af Derby25

Velafstammede TORDENSKIOLD (6. løb nr. 7) vandt på besnærende vis i sin debut tilbage i starten af september. Det var årets hidtil længste 2-års maidenløb (1500 meter) og TORDENSKIOLD trak fra mod løbets slutningen.

Det var et af sæsonens svagere maidenløb, hvilket det handicap på 72, som TORDENSKIOLD har fået også indikerer, men måden TORDENSKIOLD løste opgaven på, gav løfter om mere i fremtiden. Den 2-årige hingst er umiddelbart svær at måle op mod feltets mere rutinerede kræfter, som allerede har mødtes i storløbsregi, men talentet er indiskutabelt.

Dagens markant blødere underlagt er det store spørgsmålstegn og ikke alle afkom i Marigold-familien har været lige begejstrede for et blødt underlag. Vi tror på en fin præstation fra TORDENSKIOLD, som er den oplagte outsider i kampen om at blive årets vinterfavorit.

Dagens Long Shot

Præsenteret af Derby25

AZZARDO (3. løb nr. 6) har igennem sæsonen været en hest, hvortil der var store forventninger. Forventninger er langt fra blevet indfriede og man har søgt på tværs af baner og distancer at finde svaret på hvor AZZARDO passer bedst. Siden en acceptabel andenplads i et svagt Jyllandsløb, har AZZARDO ikke vist noget.

Dem der husker moderen Una Hora, vil kunne huske hendes flotte St. Leger-sejr tilbage i 2009. Nu prøves AZZARDO for første gang med blinkers, udstyr som Una Hora også altid bar. Ingen tvivl om at Una Hora var bedst på distancen og det kan være at netop den længste distance, blinkers og et krævende baneunderlag er formlen for AZZARDO.

Her er der tale om et virkeligt longshot.

DAGENS TIPS - ALLE LØB

Præsenteret af Derby25

1. løb: 1: nr. 3 Frost – 2: nr. 6 Hipster – 3: nr. 7 Kengät Jalassa – O: nr. 1 Golden Gate

2. løb: 1: nr. 3 Lost Empire – 2: nr. 5 Sandtastic – 3: nr. 4 Nokengang – O: nr. 1 Saint George

3. løb: 1. nr. 1 Sam – 2: nr. 4 Red Diamond – 3: nr. 2 Suspicious Boy – O: nr. 5 Handyman Carlras

4. løb: 1: nr. 3 Seattle Sun – 2: nr. 7 Lexington Avenue – 3: nr. 4 Waikiki – O: nr. 5 Speedgirl

5. løb: 1: nr. 1 Steinway – 2: nr. 9 Fast Companion – 3: nr. 2 Catch Of Camelot – O: nr. 4 Hawthorn

6. løb: 1: nr. 9 Lady Monroe – 2: nr. 1 Charming Knight – 3: nr. 4 Paco – O: nr. 7 Tordenskiold

7. løb: 1: nr. 2 Saw Box Carlras – 2: nr. 3 Barnaby – 3: nr. 1 Smoth Escape – O: nr. 6 Dherby

8. løb: 1: nr. 7 Rhubarb Ripple – 2: nr. 2 Prinsesse Kia – 3: nr. 5 Miss Twenty – O: nr. 6 Paint It Black

 

Dagens V4 forslag

Præsenteret af Derby25

1. afd. 1-2-3-5-6-7

2. afd. 3-4-5

3. afd. 1

4. afd. 1-2-3-4-5-7

kr. 216

 

Dagens V5 forslag

Præsenteret af Derby25

1. afd. 1-2-3-4-5-7

2. afd. 1-4-9

3. afd. 1-4-7-9

4. afd. 2

5. afd. 1-2-5-6-7

kr. 360