MenuArrow-rightHorseArrow-rightHorseGuestArrow-rightGuestCanopyArrow-rightEventTicketsTickets
Dagens Staldtips

Skal du på Galopbanen? Så har vi et par gode staldtips til dig, så du forhåbentligt kan få en lille gevinst med hjem. Vi opfordrer dog alle til at spille ansvarligt. Husk, at alle spil gøres online hos Derby25.

StopSpillet.dk | +18 | Spil ansvarligt | Udeluk dig via ROFUS | Vilkår gælder

 

Dagens staldtip

Præsenteret af Derby25

Det er umiddelbart nogle svære løb at finde den oplagte vinder i, men det giver jo gode muligheder for spillerne. Efter mange overvejelser ender vi med at pege på MY MOTIVATE GIRL (3. løb nr. 3), som dagens sikre vinder. MY MOTIVATE GIRL vandt løbet i fjor efter en flot finish, og er vægtmæssigt bedst inde af alle. Sæsondebuten var også god og banens beskaffenhed bør ikke være et problem. Altså ser alle betingelser ud til at være optimale.

Værste modstander er My Jamil, men hoppen må skal ses igen efter hun skuffede en anelse i årsdebuten, hvor distancen måske var det længste. Hun er en tophest og dagens distance er nok den optimale, så det vil ikke være en overraskelse at se hende tilbage i vindercirklen, men dagens opgave er svær baseret på hendes høje vægt.

Vi tror MY MOTIVATE GIRL er dagens sikre vinder.

Dagens pladschance

Præsenteret af Derby25

Her peger vi på MISS MAMBO (1. løb nr. 1). MISS MAMBO kommer fra en fin tredjeplads i sæsondebuten bag Onyx, som senere har været anden til Charming Knight og Dress Circle, som har vundet løb efterfølgende. Altså solid form. Distancen passer og banens beskaffenhed passer. Ydermere er MISS MAMBO lettet et kilo i handicap og har længe været tæt på en sejr fra højere handicaptal end dagens.

Løbet ser dog ganske jævnbyrdigt ud på papiret med mange heste i god form, men vi synes MISS MAMBOs stabilitet springer i øjnene.

Vi tror MISS MAMBO er sikker mellem de 3 første i dagens 1. løb og bliver ikke overraskede hvis hun vinder.

Dagens Outsider

Præsenteret af Derby25

NEVER PASS ME (2. Løb nr. 4) var måske en smule skuffende senest i Guineas Trial, hvor man havde forventet at hingsten måske kunne byde Charming Knight op til kamp. Det kunne NEVER PASS ME ikke, formodentlig baseret på han er bedre på kortere distancer. NEVER PASS ME leverede en toppræstation i starten inden, hvor han vandt en flot sejr på Jägersro på 1200 meter og på dagens distance, som er 200 meter kortere end senest, kan vi måske se et resultat på niveau med det som NEVER PASS ME leverede på Jägersro, og så er NEVER PASS ME ikke langt fra sejren.

Modstanden er hård, specielt fra Red Hunting Hawk og Pjerrot samt hoppen Una Matina, og derfor bliver det ikke til mere end en outsiderrolle for NEVER PASS ME.

Dagens Long Shot

Præsenteret af Derby25

PRINSESSE KIA (4. løb nr. 7) er ikke altid lige stabil. Hoppen leverede en fornuftig sæsondebut baseret på, at hun kommer fra en stald, som ikke tuner hestene tidligt på sæsonen. Der bør være forbedring ovenpå sæsondebuten og PRINSESSE KIA bør snart kunne vinde et handicap, nu hvor hun er sivet ned i 63 i handicap. Distancen er måske nok det længste, men banen vil formodentlig være god, så mon ikke at PRINSESSE KIA vil levere et godt resultat i dag.

Vi tror PRINSESSE KIA kan være en af dagens overraskelser i et åbent handicap.

DAGENS TIPS - ALLE LØB

Præsenteret af Derby25

1. løb: 1: nr. 8 Grey Zone – 2: nr. 5 She Is On Fire – 3: nr. 2 Miss Mambo – O: nr. 1 Go Goofy

2. løb: 1: nr. 2 Red Hunting Hawk – 2: nr. 7 Pjerrot– 3: nr. 6 Una Martina – O: nr. 4 Never Pass Me

3. løb: 1: nr. 3 My Motivate Girl – 2: nr. 4 My Jamil – 3: nr. 1 Go Go Dancer – O: nr. 7 Revolutme

4. løb: 1: nr. 4 Solitaire - 2: nr. 9 Philiango – 3: nr. 1 A Lady’s Man – O: nr. 2 Dragons’ Den

5. løb: 1: nr. 2 Frost – 2: nr. 5 Jessie – 3: nr. 1 Hipster – O: nr. 4 Des Pa Cito

6. løb: 1: nr. 2 Geoffrey – 2: nr. 11 Worres Winnie – 3: nr. 9 Save The Queen – O: nr. 1 Mentoimpress

7. løb: 1: nr. 5 Bolivar Roads – 2: nr. 6 Chatarina – 3: nr. 9 Steinway – O: nr. 8 Alwaysonmymind

 

Dagens V4 forslag

Præsenteret af Derby25

1. afd.: alle

2. afd.: 2,4,6,7

3. afd.: 1,3,4,7

4. afd.: 1,2,4,7,11

kr. 1.280

 

Dagens V5 forslag

Præsenteret af Derby25

1. afd.: 1,3,4

2. afd.: 1,4,7,9,11

3. afd.: 2,4,5

4. afd.: 1,2,4,9,10,11,13

5. afd.: 5,6,9,10

kr. 1.260