MenuArrow-rightHorseArrow-rightHorseGuestArrow-rightGuestCanopyArrow-rightEvent
Selandia Advokater præsenterer
Dagens Staldtips

Skal du på Galopbanen ? Så har vi et par gode staldtips til dig, så du forhåbentligt kan få en lille gevinst med hjem. Vi opfordrer dog alle til at spille ansvarligt.

Dagens staldtip

Præsenteret af Selandia Advokater

Dagens sikre vinder:

BORODINO (3. løb nr. 3) vandt meget overbevisende sidste løbsdag d. 16. juni og eftersom løbet i dag allerede var anmeldt er BORODINO inde med samme vægt som senest og således ikke belastet de 2 kilo hesten blev løftet i handicap for sejren. Mon ikke BORODINO vinder igen.

Dagens vinder: BORODINO

Dagens pladschance

Præsenteret af Selandia Advokater

Dagens pladschance:

DREAM’RUN (3. løb nr. 2) havde vi som pladschancen i sidste uge. Det blev til sejr. Nu gør DREAM’RUN sin 7. start i sæsonen 2018 her på sæsonens 8. løbsdag. Distancen er nu 1800 meter, men DREAM’RUN har tidligere leveret topresultater på denne distance. Som Borodino er DREAM’RUN ikke belastet de kilo hesten fik for sejren i sidste uge, så det skal tages med i vurderingen. Den hårdføre hest må endnu en gang have en topchance for at være mellem de 3 første i mål.

Dagens pladschance: DREAM’RUN

Dagens Dark Horse

Præsenteret af Selandia Advokater

Dagens Dark Horse:

AMAZONIA (2. løb nr. 6) var kort slået senest og viste pæn fremgang. Er igen i partnerskab med Annie Nilsson-Lindahl, som er rigtigt godt ridende. Der mangler ikke så meget i forhold til den seneste præstation for at AMAZONIA er en vinderchance, også selvom hesten bærer et kilo mere end sit handicap, da seneste løbsdags lettelse ikke har effekt i dag.

Dagens Dark Horse: AMAZONIA

Dagens Long Shot

Præsenteret af Selandia Advokater

Dagens Long Shot:

SUN OF A GUN (4. løb nr. 10) har været lige under årgangens top. Senest var hesten kun slået 1 længde i Trial til dagens Breeders’ Cup og viste derved at han tackler det hurtige underlag, som også vil være banens beskaffenhed søndag. SUN OF A GUN lignede ved den lejlighed længe vinderen. Der skal ikke meget til for at vende op og ned på resultatet fra Trial, så her kan der gemme sig en overraskelse.

Dagens Long shot: SUN OF A GUN

DAGENS OBSERVATIONER

Præsenteret af Selandia Advokater

Årets første 2-års løb

GOLD TYRANNY

Dagens med mange længder højest handicappede hest er GOLD TYRANNY (4. løb nr. 4). Med et handicap på 92 er Gold Tyranny hele 10 kilo bedre end de 2 næsthøjest handicappede heste, The Kid og sidste års Derbyvinder, Sir Herman.

Hvorfor er Gold Tyranny så ikke tippet vinder men ”kun” outsider? Gold Tyranny har aldrig startet på Klampenborg, Gold Tyranny har sågar aldrig startet på græs og ydermere er det første gang Gold Tyranny starter på en anden bane end Jægersro. Gold Tyranny har opnået sit handicap på distancen 2650 meter. Tallet blev forsvaret i sæsondebuten med høj vægt i et kvalitativt handicap på Jægersro. Inden da havde Gold Tyranny vist 87-88 på 2400 meter. På kortere distancer havde Gold Tyranny et handicap på 77, men her skal hesten udvikling selvfølgelig tages i betragtning.

Så det faktum at hesten for første gang skal på græs og for første gang skal på en anden bane end Jægersro samt at hesten formodentlig er bedre på længere distancer gør, at vi er i tvivl om hesten kan vise samme styrke som på hjemmebanen og derfor er hesten tippet outsider.

 

CECE DALWHINNIE

Det skal bemærkes at CECE DALWHINNIE (6. løb nr. 2) har startet efter programmets trykning. Cece Dalwhinnie sluttede 2. på 2400 meter på Jægersro onsdag d. 20. juni kort slået. Det er svært at vurdere om dette skal tolkes positivt eller negativt, idet præstationen er positiv, men der er meget kort mellem starterne.

Det bemærkes endvidere at CALL ME BACK (1. løb nr. 6) var 3. i samme løb.

Dagens V4 forslag

Præsenteret af Selandia Advokater

V4:

  1. afd. 5
  2. afd. Alle 10
  3. afd. 3
  4. afd. Alle 9 (Eyes Wide Shut er udgået)

180 kombinationer.

Dagens V5 forslag

Præsenteret af Selandia Advokater

V5:

  1. afd. 4-5-6
  2. afd. 3-5-8
  3. afd. 1-5
  4. afd. 2-4-5
  5. afd. 1-2-3-4

216 kombinationer.

Ved brug af indeværende hjemmeside accepterer du brugen af Cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Ok