MenuMenuArrow-rightArrow-rightHorseHorseArrow-rightArrow-rightHorseGuestGuestArrow-rightArrow-rightGuestCanopyCanopyArrow-rightArrow-rightEvent
Derby25 præsenterer: Dagens Staldtips
Autumn Racing 10. oktoberstarter om

Skal du på Galopbanen? Så har vi et par gode staldtips til dig, så du forhåbentligt kan få en lille gevinst med hjem. Vi opfordrer dog alle til at spille ansvarligt. Har du ikke mulighed for at være på banen, så kan du også spille online hos Derby25.
Til Damernes Dag har galopekspert Klaus Bustrup også afgivet sine eksperttips.

 

V5 & V4-anpartsspil

Præsenteret af Derby25

Køb en andel i lørdagens V5 & V4 anpartskupon for kr. 50 pr. spil via SpilKlub25
Kuponen kan blive købt flere gange afhængig af antal deltagere og evt. overskydende pris på kuponen vil blive returneret på din konto. Du vælger selv, hvor mange andele du vil købe, og hvis der er gevinst, bliver penge automatisk sat ind på din konto

Dagens staldtip

Præsenteret af Derby25

Dagens sikre vinder:

Flere bejler om buddet som dagens sikre vinder. Valget falder på BARNABY (2. løb nr. 7) selvom alle storløbene har deltagere, som ligner stærke vinderbud. Her tænkes på My Jamil, Malekha og Margrethe. Det er vigtigt at bemærke at der kom enorme mængder regn på Klampenborgs græstæppe fredag. Store mængder regn skaber typisk grundlag for store overraskelser, idet formen ofte vender, når banen går direkte fra god til let til blød. Derfor vil enhver af dagens favoritter være sårbare.

Når det så er sagt, så starter BARNABY altid i handicaps, hvor modstanden er matchet hesten formæssige kvaliteter. Dette løb er et aldersvægtsløb, hvor handicappet afgør hvem der må starter, men derudover ikke tager hensyn til hestens handicap. Dette gør at BARNABY er en oplagt favorit, da hans handicaptal gør ham til klar teoretisk vinder. En del af modstanderne er meget urutinerede og der er svært at tro at der gemmer sig en stjerne blandt disse, da de i så fald nok havde valgt andre veje. Øvrig modstand er enten langt fra BARNABY teoretisk eller urutinerede på Klampenborg.

Vi ser BARNABY som dagens sikre vinder.

Dagens pladschance

Præsenteret af Derby25

BERGHEIM (nr. 6 i dagens 5. løb) har Klampenborg som sin klare favoritbane. BERGHEIM bringes ofte til start på andre baner, men viser sjældent samme tal som på Klampenborg. Vi husker fortsat BERGHEIMs sejr for et par år siden på årets finaledag, hvor banen var meget blød. Dette bekræfter at BERGHEIM vil håndtere dagens krævende baneforhold. BERGHEIM vandt i sin sidste start, hvilket også var på Klampenborg og på 2400 meter, hvor han gav 8 kilo til 3-årige Carino. Dette løftede BERGHEIM 2 kilo i handicap og det nuværende tal på 73 er ganske højt, dog uden at skabe grundlag for at BERGHEIM ikke igen skal kunne blande sig i slutstriden.

3-årige Fast Companion er en hest i fin udvikling og kan blive svær at slå uden dog at fraskrive BERGHEIM som løbets vinder, men den øvrige modstand tror vi at BERGHEIM viser sig stærkere end, og vi ser derfor som sikker mellem de 3 første i mål.

 

Dagens Outsider

Præsenteret af Derby25

HANDYMAN CARLRAS (nr. 5 i dagens 3. løb) kommer fra en fin sejr i maidenløbet på Damernes Dag. Det var bestemt en præstation, som indikerer at HANDYMAN CARLRAS er en hest, som kan gøre sig gældende i større sammenhænge. Dette først og fremmest med tanke på næste års klassiske løb, men dagens opgør er bestemt ikke uden muligheder for HANDYMAN CARLRAS. Ved vallakkens sejr var distancen 1500 meter og det var først de sidste par 100 meter HANDYMAN CARLRAS fik kæmpet sig forbi modstanderne. Løbet så ud til at holde høj kvalitet og årstiden bringer typisk stærke maidenvindere, men man kan frygte at dagens distance, som er 100 meter kortere, kan blive lige skarp nok for HANDYMAN CARLRAS.

Banen vil være blød, hvilket er første gang HANDYMAN CARLRAS – i øvrigt i lighed med modstanderne – skal tackle det. Det er således et spørgsmålstegn hvorledes dette vil påvirke dagens præstation, såvel for HANDYMAN CARLRAS, som for modstanderne.

HANDYMAN CARLRAS udstråler høj klasse. Vi tror at vallakken vil vise sig at være en kommende stjerne. Om vi allerede får det at se i årets Auktionsløb eller først senere vil tiden vise.

Dagens Long Shot

Præsenteret af Derby25

BAMBINO (nr. 4 i dagens 8. løb) er tilbage på Klampenborg efter 3 starter på andre baner i Skandinavien. Træner Helle Christensen ynder at rejse med sine heste, også i de lavere klasser. Dette gør at BAMBINO har startet på såvel en del forskellige baner og distancer ligesom hesten har starter på såvel græs som dirt track. Om det har været svært at finde ud af hvad der er BAMBINOs foretrukne distance / underlag, er svært at drage endegyldigt svar på, men hestens bedste præstationer er opnået på Klampenborg. Så tilbage på Klampenborg tror vi, at BAMBINO vil vise mere end hesten har gjort i sine seneste starter på Bro Park og Øvrevoll. BAMBINOs seneste svage præstationer har ligeledes gjort at vallakken er sænket pænt i handicap. Dagens 3-års handicap er således en gylden mulighed for BAMBINO til at opnå en god placering og om muligt sin første sejr, da modstanden ikke er skræmmende.

BAMBINO kan skabe overraskelsen i dagens 8. løb.

DAGENS TIPS - ALLE LØB

Præsenteret af Derby25

1. løb 1: nr. 5 Irongirl Carlras – 2: nr. 1 Arabian Queen – 3: nr. 4 Vuoti Carlras – O:nr. 7 Enjoy

2. løb 1: nr. 7 Barnaby – 2: nr. 4 Cochise – 3: nr. 2 Gardo Morris – O: nr. 10 Isolde Torkdahl

3. løb 1: nr. 4 My Jamil – 2: nr. 6 Mustang – 3: nr. 10 My Vision – O: nr. 5 Handyman Carlras

4. løb 1: nr. 4 Malekha – 2: nr. 6 Ready Teddy – 3: nr. 1 Face Of Energima – O: nr. 3 Palazzi

5. løb 1: nr. 4 Fast Companion – 2: nr. 6 Bergheim – 3: nr. 7 Heman Cross – O: nr. 1 Garcon

6. løb 1: nr. 1 My Quest – 2: nr. 4 Hipster – 3: nr. 5 Frost – O: nr. 3 Tumlin’ Dice

7. løb 1: nr. 1 Margrethe – 2: nr. 4 Swan Black – 3: nr. 6 My Little Sister - O: nr. 3 Lea

8. løb 1: nr. 3 Tristan Torkdahl – 2: nr. 7 Worres Willy – 3: nr. 2 Carino – O: nr. 5 Cheese Cake

løb 1: nr. 9 De Fem Stjerner – 2: nr. 8 Custommade – 3: nr. 5 Final Experiment – O: nr. 7 Prinsesse Kia

 

Dagens V4 forslag

Præsenteret af Derby25

V4:

1. afd. 1-2-3-4-5-6-7-8-9

2. afd. 7

3. afd. 4-5-6-10

4. afd. 4-6

Kr. 144

Dagens V5 forslag

Præsenteret af Derby25

V5:

1. afd. 1-4-6

2. afd. 1-4-5

3. afd. 1-4-6

4. afd. 2-3-7

5. afd. 5-7-8-9

Kr. 324