MenuArrow-rightHorseArrow-rightHorseGuestArrow-rightGuestCanopyArrow-rightEvent
Derby25 præsenterer: Dagens Staldtips
The Macallan Derby 8. august kl. 12.45starter omSe programmet for dagen...

Skal du på Galopbanen? Så har vi et par gode staldtips til dig, så du forhåbentligt kan få en lille gevinst med hjem. Vi opfordrer dog alle til at spille ansvarligt. Har du ikke mulighed for at være på banen, så kan du også spille online hos Derby25.

 

Få kr. 100 når du opretter dig hos Derby25

Spil med hos Derby25
Opret dig i dag og få 100 kr. til Derby25. De kan bruges på alle spiltyper og løb på Derby25. Tilbuddet gælder kun nye kunder oprettet på Derby25 i perioden 10/5-21 - 2/5-21 kl. 23:59. De 50 kr. skal omsættes min. én gang indenfor 60 dage. Der er intet krav om indbetaling.

StopSpillet.dk | +18 | Spil ansvarligt | Udeluk dig via ROFUS | Vilkår gælder

V5-anpartsspil

Præsenteret af Derby25

Køb en andel i lørdagens V5-anpartskupon for kr. 50 pr. spil via SpilKlub25
Kuponen kan blive købt flere gange afhængig af antal deltagere og evt. overskydende pris på kuponen vil blive returneret på din konto. Du vælger selv, hvor mange andele du vil købe, og hvis der er gevinst, bliver penge automatisk sat ind på din konto.

StopSpillet.dk | +18 | Spil ansvarligt | Udeluk dig via ROFUS | Vilkår gælder

Dagens staldtip

Præsenteret af Derby25

Som i sidste uge er der igen en del oplagte til valget som dagens sikre vinder. Eternity Tree, Sandtastic og NOM DE PLUME (8. løb nr. 4) bejler alle til rollen som vort valg. Sidstnævnte er ubetinget Super Sprintens hurtigste hest og NOM DE PLUME har før vundet denne type væddeløb for deciderede specialister.

Den største udfordring er måske selve løbsafviklingen fremfor modstanden, da der ikke er plads til fejltrin på denne distance. Misser man starten er det nærmest umuligt at vinde.

Der er flere skarpe super sprintere i feltet i form af Starlight Runner, Sapper og nok allermest Hall Of Fame, men de kommer normal ikke tæt på NOM DE PLUME, som er kommet fint fra start i sæsonen 2021. For NOM DE PLUME gælder det, at distancen helst ikke skal være over 1000 meter. Det er den ikke i dag, og derfor ser vi NOM DE PLUME som dagens sikre vinder.

Dagens pladschance

Præsenteret af Derby25

SANARY (4. løb nr. 7) har vist sig rigtigt god på specielt Klampenborg og Øvrevoll. Dagens distance, som ligger mellem sprint og mile, passer SANARY fortrinligt og er vel nok SANARYs foretrukne distance. Dette løb er et handicap og SANARY står lige nu efter 91, hvilket er hingstens højeste efter en overbevisende sejr på Øvrevoll senest over 1370 meter. Det faktum at dagens opgør er et handicap kan tale imod SANARY, men SANARY har på Klampenborg været tæt på absolutte topheste fra lige vægt over længere distance, så vi tror ikke at vægten på dagens distance ødelægger SANARYs chancer.

Sandtastic tror vi ikke SANARY kan slå, men vi er overbeviste om at SANARY igen viser sig mellem de 3 første tilbage på Klampenborg.

 

Dagens Outsider

Præsenteret af Derby25

TONY SOPRANO (9. løb nr. 3) er i vores øjne dagens outsider. Efter en forgæves tur til Gøteborg, hvor vallakken var kort slået af gode heste, er TONY SOPRANO tilbage på Klampenborg, hvor han i sine 2 seneste starter har hhv. været femte ca. 1 længde bag Catch Of Camelot fra lige vægt og vundet et klasse 3 handicap foran kapable Hawthorn.

Jan Olsen har fået vendt staldens form, så sejrene kommer i fint flow og TONY SOPRANO kan sagtens indeholde yderligere forbedring selvom han er blevet 4 år.

I dagens løb skal Catch Of Camelot i modsætning til senest give TONY SOPRANO 1 kilo og det kan blive udslagsgivende i de 2 hestes indbyrdes styrkeforhold. Efter vores vurdering er Derbykandidat Penfolds løbets favorit, men med kun 2 starter i karrieren er en lovende Penfolds i sagens natur sårbar mod rutinerede kræfter.

TONY SOPRANO er en oplagt outsider, som vi sagtens kan se slå både favoritten og de andre.

Dagens Long Shot

Præsenteret af Derby25

Her søger vi de formodet større odds og forsøger os med en deltager øjeblikkets successtald, Robach Bonde. MIDNIGHT CHROME debuterer i årets Stutteri Hjortebo Produce Stakes og afkommet efter Giant Sandman, som netop er opstaldet på Stutteri Hjortebo, har lidt atypisk for Klampenborg-heste været ude i et prøveløb på Jägersro, og derved opnået en form for væddeløbsrutine, selvom det ikke kan sidestilles med et reelt væddeløb. Ved den lejlighed løb MIDNIGHT CHROME en tid, som over 800 meter var ca. 1 længde hurtigere end favoritten Eternity Tree, hvilket må give respekt. Man skal i sagens natur tage forbehold for banens beskaffenhed mm., men ingen tvivl om at MIDNIGHT CHROME viste god fart og, på trods af at det i dag er debut, er det ikke utænkeligt at vallakken kan blande sig i slutstriden.

MIDNIGHT CHROME er bror til Derbykandidaten Handyman Carlras, som allerede i 2-årssæsonen viste sine kvaliteter. Morfaren, Kodiac, er en garant for speed og moren, Kodachrome, vandt sin første start i Skandinavien på Gøteborg over 1200 meter. Faren, Giant Sandman var selv Skandinaviens bedste sprinter i et par sæsoner, og Giant Sandman er kommet fint fra start i sin avlskarriere. Altså peger meget på at dagens opgør ligger godt til MIDNIGHT CHROME.

Det er svært at se Eternity Tree slået i Stutteri Hjortebo Produce Stakes, men skal det ske, kunne det være MIDNIGHT CHROME som gør det.

DAGENS TIPS - ALLE LØB

Præsenteret af Derby25

1. løb: 1: nr. 2 Sweet Sweeper – 2: nr. 3 Sanmandarine – 3: nr. 6 Mojn A Fløjn O: nr. 5 Giant Fortune

2. løb: 1: nr. 8 Eternity Tree – 2: nr. 5 Speedgirl – 3: nr. 9 Tiny Dancer – O: nr. 3 Red Memory

3. løb: 1: nr. 4 Seashell Pearl - 2: nr. 1 Tove – 3: nr. 9 m African – O: nr. 2 Margiduddi

4. løb: 1: nr. 3 Sandtastic – 2: nr. 7 Sanary – 3: nr. 9 Prins Valiant – O: nr. 1 Tante Tove

5. løb: 1: nr. 2 Paint It Black – 2: nr. 4 Noble Question – 3: nr. 3 Pitch Perfect – O: nr. 6 Go Goofy

6. løb: 1: nr. 1 Double Two – 2: nr. 7 Sir Harry – 3: nr. 3 Callmebymyname – O: nr. 4 Grey Zone

7. løb: 1: nr. 1 Jesse The Body – 2: nr. 5 Hawthorn - 3: nr. 2 Custommade – O: nr. 7 Donatella

8. løb: 1: nr. 4 Nom De Plume – 2: nr. 1 Starlight Runner – 3: nr. 2 Sapper – O: nr. 3 Hall Of Fame

9. løb: 1: nr. 1 Penfolds – 2: nr. 7 Catch Of Camelot – 3: nr. 4 Sea Storm – O: nr. 3 Tony Soprano

 

Dagens V4 forslag

Præsenteret af Derby25

V4:

1. Afd. Alle 7 (nr. 4 er udgået)

2. Afd. 8

3. Afd. Alle 10

4. Afd. 3

Kr. 140

Dagens V5 forslag

Præsenteret af Derby25

V5:

1. Afd. Alle 6

2. Afd. 1

3. Afd. Alle 10

4. Afd. 4

5. Afd. 1-3-7

Kr. 180