MenuArrow-rightHorseArrow-rightHorseGuestArrow-rightGuestCanopyArrow-rightEvent
Damernes Dag
Et af årets absolut mest glamourøse højdepunkter på Klampenborg Galopbane.

Damernes Dag

Damernes Dag er den perfekte dag for venindegrupper og familier at deltage i festlighederne, ligesom mændene også iklæder sig elegant tøj og nyder sporten og spændingen. Det er en af Klampenborg Galopbanes største væddeløbsdage, hvor hopperne og ikke mindst damerne er i fokus.

Klampenborg Galopbane vil være iklædt pink fra top til tå, ligeså vil damerne møde op i fantastiske hatte og kjoler. Der er Best-Dressed-With-A-Hat konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde flotte præmier. Dagen er en enestående mulighed for at iklæde sig sit smukkeste eller mest elegante tøj og nyde væddeløbssportens mange facetter.

Køb din billet her

Fope Boutique Bolou Damernes Dag 2017

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...

Taittinger Skandinavisk Ladies Cup

Et af højdepunkterne og en sjov tradition, er Taittinger Skandinavisk Ladies Cup som rides af kvindelige amatørjockeyer, idet den vindende jockey bliver præmieret med sin vægt i Taittinger Rosé Champagne. Vejningen foregår på publikumsarelaet og publikum kan vinde fine præmier, såfremt det gættes antallet af flasker, som den vindende jockey vejer. Dagen byder også på andre løb, bla. hoppernes Derby, Dansk Oaks.