MenuMenuArrow-rightArrow-rightHorseHorseArrow-rightArrow-rightHorseGuestGuestArrow-rightArrow-rightGuestCanopyCanopyArrow-rightArrow-rightEvent
Damernes Dag
Et af årets absolut mest glamourøse højdepunkter på Klampenborg Galopbane.
Åbningsdag 2020starter om

Damernes Dag

Damernes Dag er den perfekte dag for venindegrupper og familier at deltage i festlighederne, ligesom mændene også iklæder sig elegant tøj og nyder sporten og spændingen. Det er en af Klampenborg Galopbanes største væddeløbsdage, hvor hopperne og ikke mindst damerne er i fokus.

Klampenborg Galopbane vil være iklædt pink fra top til tå, og ligeså vil damerne møde op i fantastiske hatte og kjoler. Der er Best-Dressed-With-A-Hat konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde flotte præmier fra Boutique Bolou & Simone Pérèle. Dagen er en enestående mulighed for at iklæde sig sit smukkeste eller mest elegante tøj og nyde væddeløbssportens mange facetter.

Til Damernes Dag skal Champagne Taittinger Skandinavisk Ladies Cup afgøres, hvor den vindende jockey vinder sin vægt i Taittinger Rosé Champagne, og vejningen vil foregå på publikumsarealet. Publikum kan her vinde præmier, såfremt der gættes rigtigt på antallet af flasker, den vindende jockey vejer.
Dagen byder ydermere på bl.a. hoppernes Derby, FOPE & Boutique Bolou Dansk Oaks 2019.

Alle donationer til Damernes Dag går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses arbejde mod brystkræft. Antallet af brystkræftramte er stigende, men på grund af det store arbejde og den store støtte til brystkræftsagen er dødeligheden faldende. Brystkræft rammer alt for mange, og derfor har Kræftens Bekæmpelse i Gentofte og Klampenborg Galopbane valgt at samle ind til Kræftens Bekæmpelse til Damernes Dag, så vi sammen kan styrke forskningen i, oplysningen om og støtten til brystkræftsagen.

Køb din billet her

Fope Boutique Bolou Damernes Dag 2017

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...

Taittinger Skandinavisk Ladies Cup

Et af højdepunkterne og en sjov tradition på Klampenborg Galopbane er Taittinger Skandinavisk Ladies Cup, som rides af kvindelige amatørjockeyer, idet den vindende jockey bliver præmieret med sin vægt i Taittinger Rosé Champagne. Vejningen foregår på publikumsarelaet, og publikum kan vinde fine præmier, såfremt jockeyens vægt i champagneflasker gættes. Dagen byder også på andre løb, bl.a. hoppernes Derby, Dansk Oaks.